All sessions

Booking for this session is now closed.

Class15 MINMindfulnesskalendern

Mindfulnesskalendern - LIVE 6/12 ⛄️

Tuesday 06 December 2022

Expired

5:45 - 6:00 GMT+0

Weekly LIVE classes are included in a premium subscription. Upgrade

Free

Book

About the session

Class15 MINLanguage of session
MindfulnesskalendernEveryone

Mindfulnesskalenderns andra meditation med Inna Smirnoff Mannert

Den här korta meditationsstunden tillhör vår julkalender – Mindfulnesskalendern – som pågår mellan den 1 och 24 december. Två gånger per vecka – varje tisdag morgon (06.45-07.00) och torsdag lunch (12.15-12.30) – kommer en av våra lärare (Johanna Alvin, Inna Smirnoff Mannert eller Linda Åslev) guida dig igenom en skön och kort meditation via Yogobe LIVE. Klasserna är gratis och öppna för alla.
 
Teman för mindfulness-stunderna:

Temat för varje meditation i kalendern kommer att variera och kan vara exempelvis närvaro och uppmärksamhet i kroppen, andetaget, sinnena, tankarna och omgivningen, medkänsla. Syftet är att du ska få komma hem i dig själv, sätta en ton för dagen som du kan bära med dig ögonblick för ögonblick. Du kommer som du är och behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av mindfulnesspraktik. Meditationerna kan utövas sittande, liggande, stående eller i mjuk rörelse. 

Mindfulness är enkelt men det behöver inte betyda att den per automatik är lätt, det krävs tid och uppmärksamhet. Vi hjälper dig att under december få in en rutin i din vardag som även kan följa med dig under dagen. Övning ger färdighet och det kan bli enklare eller lättare ju mer du övar. 

Att öva mindfulness, uppmärksamhet i nuet, kan hjälpa dig att få lite distans mellan dig själv och dina reaktioner, att mer medvetet agera. Mindfulness handlar inte om att det ska bli helt tyst i huvudet och att allt ska vara frid och fröjd, utan om att vara närvarande i dig själv och det som sker utan att döma dig själv, andra eller situationen. Dömandet av olika slag kan alltid dyka upp, men det vi gör är då att uppmärksamma det och sedan lägga fokus på det som är just i stunden. Komma hem till oss själva, till kroppen, till sinnena.

------------------------

Vem kan delta i klassen?
Klassen är tillgänglig för ALLA medlemmar (provmedlemmar, inaktiva och aktiva medlemmar) – även om du inte deltar i kalendern. Om du vill gå med i Mindfulnesskalendern, kan du göra det här. Det är inte för sent även om kalendern är igång!

___

Var hittar jag denna klass efter att jag bokat?
  • Börja med att boka klassen (se bokningsknapp)
  • Efter att du har slutfört din bokning hittar du din bokade klass högst upp i din översikt.
Andra relevanta länkar:
- Spana in Innas andra klasser i vårt videobiblioteket

Date & time of session

Last possible time to book: 06 December 2022 at 05:30 GMT+00:00

Tuesday 06 December 2022 5:45 - 6:00 GMT+0

Equipment

    No equipment needed for this session

Looking for equipment and props? Visit Yogobe Store

Reserve your spot!

Sign ups for Mindfulnesskalendern - LIVE 6/12 ⛄️ is now closed.