Exclusively for Yogobe users

Stöd vid depression & nedstämdhet

Låt oss ge dig digitalt stöd och verktyg att hantera nedstämdhet och depression genom vårt breda breda utbud framtaget tillsammans med psykologer, terapeuter och ledande experter inom sömn, yoga och träning.

Video & audio

Hur vet du om du lider av en klinisk depression?

YOMI – föreläsning om hur depression funkar och vad du bör göra om du upplever dig deprimerad.

Minska stress, stillasittande och bli närvarande i kroppen på nolltid – var och när som helst!

Playlists

Här hittar du klasser som hjälper dig att lugna nervsystemet, men även att lyfta dig själv och boosta kropp och sinne.

Du behöver inte vara barn för att leka och knasa loss! Här har vi samlat ett antal lekfulla klasser inom yoga och träning där du får väcka din lust, frihet, flöde och glädje – häng på och släpp loss!

Här har vi samlat sekvenser som är lite mer anpassade till dig som är ny till yoga, eller som vill lära dig lite mer. Gör gärna varje klass flera gånger, det kommer blir lättare för varje gång att hänga med!

Stöd och verktyg för att hantera känslor av nedstämdhet

På denna sida samlar vi specifikt innehåll från Yogobe Play, vår prenumerationstjänst, anpassat för dig som är i behov av att få stöd vid en depression eller känslor av nedstämdhet.* Här får du ta del av klasser, program, playlists och fördjupande läsning som hjälper dig hitta verktyg för att hantera dina känslor att öka ditt välmående.

Önskar du ta del av mer innehåll för dig med nedstämdhetskänslor, kika gärna in i vårt video- och audiobibliotek.

Jobbar du inom vården och nyfiken på digitalt stöd vid depression och nedstämdhet? Läs mer och ta del av vårt innehåll på Yogobe Health & Care.


*Observera att innehållet på denna sida inte ersätter professionell medicinsk rådgivning, diagnos eller behandling, utan kan fungera som ett komplement och stöd till annan behandling eller vid lätta till måttliga besvär.

Onlinekurser vid depression & nedstämdhet

Utöver vår prenumerationstjänst erbjuder vi även fristående onlinekurser som köps separat. Kurser som ger dig verktyg och hjälper dig att hantera känslor såsom hopplöshet och otillräcklighet:


Vill du ta del av 3 råd om du befinner dig i en depression? Klicka på knappen nedan för att läsa mer.