Magnus webb se

Magnus Ringberg

Never stop exploring.

Facts

Speciality: Yoga, garuda och fysioterapi

Location: Sverige och Nederländerna

Website: magnusringberg.com/

Magnus är en av Sveriges mest omtyckta och respekterande presentatörer inom grupp- och individuell träning. Redan 1998 utsågs han till ”Årets instruktör” och allt sedan dess har han varit fullbokad både nationellt som internationellt. Magnus har presenterat utbildningar, workshops och träningsklasser världen över.

Det som gör Magnus unik och oerhört omtyckt är hans kompletta kompetens. Med sin utbildning till legitimerad fysioterapeut som grund garanteras deltagare och kunder en kvalitativ och effektiv träning. Magnus är också skicklig pedagog, vilket gör varje möte givande. Han brinner för att optimera kroppens rörelsemönster så att du kan röra dig mer balanserat, friare och starkare.

Magnus på Yogobe
Jag brinner verkligen för att inspirera och utbilda inom yoga och träning. Genom Yogobe och vårt team av fantastiskt kunniga yogalärare och instruktörer får man tillgång till kunskap, stöd och vägledning på sina egna villkor. Inte minst via alla videor som erbjuds i videobiblioteket. Min roll hos Yogobe är idag mer rådgivande och därför finns det inga videor med mig. Istället vill jag jobba hands-on med de jag utbildar för att fördjupa deras kunskap, förmågor och förutsättningar att ge stöd till sina elever med utgångspunkt i individens specifika behov. Det gör jag via workshops och utbildningar i Sverige och utomlands. Ett perfekt komplement till träning på egen hand med vägledning online eller vid träningsanläggningen.

Mitt fokus som del i Team Yogobe är att tillsammans med grundarna Anna och Peter löpande samtala kring hållbar hälsa och hur vi som bransch gemensamt och med kvalitet kan arbeta med individen i fokus på dennes villkor 365 dagar om året!

Instagram: @magnusringberg

Education: Legitimerad fysioterapeut och respekterad tränare.

Regnb%c3%a5ge
What is my path cultivating?
Cancer self care sara ivarsson
To live next to cancer – don't forget yourself
1200x600 resor
Retreats & events
1200x600 kurser utbildning
Courses & Trainings

”The answers you seek never come when the mind is busy, they come when the mind is still.”

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free