Lisa Henriksson

Do you remember who you were before someone else told you who you were supposed to be?

Facts

Speciality: Medvetenhet & Förändring

Location: Världen

Website: egentid.se/

Lisa Henriksson är författare, föreläsare samt VD och grundare av Egen tid. För 15 år sedan födde hon sin dotter Nova och under föräldraledigheten föddes idén kring en plats där det finns utrymme för både kropp och själ för nyblivna mammor eller gravida kvinnor. Lisa följde sitt hjärta och startade upp Egen tid som idag har blivit en unik oas med flera yogacenter i Stockholm, samt ett stort utbud online.

Egen tid är idag ett hälsocenter som erbjuder välbefinnande, träning och närvaro för dig som är gravid. Egen tid bjuder också in till ett mindre dömande liv för nyblivna mammor och deras bebisar, mer närvaro, en ökad kroppsmedvetenhet och ett lyckligare och mer harmoniskt liv. Våra kursledare har gedigen kunskap inom såväl yoga som pilates och de besitter även andra värdefulla kunskaper inom flera olika områden som kan hjälpa dig under din tid som gravid.

Lisa är även grundare av Wisdom Stockholm och aktuell som författare och föreläsare med boken ”I Was Supposed to Be Happy” som givits ut på även på rumänska och turkiska. Med enkla verktyg guidar hon dig att hitta din potential, din kraft och din väg.

Läs mer om Lisa på egentid.se eller lisahenriksson.com.

Onlinekurser: Ta del av Gravidresan - en helhetskurs med en kombination av gravidyoga och råd och vägledning från barnmorska. Detta är ett samarbete mellan Yogobe och Egen tid.

Education: Lisa är bland annat utbildad coach och Access Consciousness® Facilitator.

Yoga & träna tillsammans – bygg relationer & höj motivationen
How Yogobe works – get the most out of your subscription
Retreats & events
Courses & Trainings

”The answers you seek never come when the mind is busy, they come when the mind is still.”

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free