Anna Fannberg

Det finns inget ont som inte för något gott med sig! En livsdevis som har hjälpt mig genom svåra och jobbiga stunder. Jag har kunnat vara i det som är och försökt se allt som lärdomar tills jag kommit igenom det… Brinner för att nå ut och att hjälpa alla att hitta till yogan!

Facts

Speciality: Att skräddarsy klasser och program för individer eller grupper

Location: Stockholm

Website: senseability.se

Intresset för att prova yoga hade funnits med Anna under flera år innan hon till slut anmälde sig till en kurs. I flera år yogade hon enbart för den fysiska tillfredsställelsen hon kände i kroppen. Efter att hon fått barn och återgick till yogan så kom också den mentala biten till henne och hon hittade en balans i både kroppen och sinnet som hon inte känt innan. Från att komma som en slutkörd och trött småbarnsmamma till klassen, gick hon ut därifrån lätt i sinnet och med spänst i stegen. Intresset för vad som hände under stunden på mattan gjorde att hon sökte sig till sin första yogalärarutbildning.

Anna är initiativtagare till eventet Yogamarathon mot Bröstcancer, ett insamlingsevent som i fjol inbringade drygt 140.000:- i donationer till Bröstcancerfonden. Hennes engagemang för välgörenhet har gjort att Australiensiska klädmärket Choclo Project har valt henne till en av sina Inspiratörer. Anna anlitas också för att skapa yogapass för tidningar som Yoga för Dig samt Fitness Lifestyle. För Yoga för Dig skriver hon även krönikor.

Från att ha studerat Medie- och Kommunikationsvetenskap i kombination med Barnkultur och arbetat flera år som säljare i media branschen och projektledare på webb byrå skolade hon om sig och arbetar sedan många år tillbaka med yoga, i kombination med Pilates och SOMA Move, på heltid. Med utgångspunkt i den egna studion i Åkersberga återfinns hon också på workshops ute i landet samt retreatresor till Indien.

Education: Har utbildning inom flera yogastilar som Poweryoga, Hathayoga, Pre-, och postnatal yoga, barnyoga samt Yinyoga. Även ett flertal utbildningar inom Pilates samt SOMA Move. Har arbetat som en av lärarna på OmYogas Hathayoga lärarutbildning. Har gått ett flertal påbyggande TT/workshops i Sverige och utomlands. Studerade Yogans traditions och filosofi med Georg Feuerstein. Utbildad Core instruktör. Utbildning inom Medie-, och kommunikationsvetenskap vid JMK tillsammans med Barnkultur på Centrum för Barnkulturforskning på Stockholms Universitet

Meditation as a tool for improving mental health
Yoga from a scientific perspective – for a sustainable body, mind, and community
Retreats & events
Courses & Trainings

”The answers you seek never come when the mind is busy, they come when the mind is still.”

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free