All sessions
Class45 MINYoga Nidra - Masterclass

Yoga Nidra: varva ner och sov gott 🌙

Wednesday 06 July 2022

19:00 - 19:45 GMT+0

Weekly LIVE classes are included in a premium subscription. Upgrade

Free

About the session

Class45 MINLanguage of session
Yoga Nidra - MasterclassEveryone

Yoga Nidra: varva ner och sov gott 🌙 

Den här Yoga Nidran är omsorgsfullt skapad för dig som vill varva ner och landa i dig själv. När vi pausar har vi möjlighet att hinna i kapp oss själva och känna in: vad är viktigt för mig? Vad kan jag skala bort?

I Yoga Nidra kan man inte misslyckas eftersom du riktar uppmärksamheten inåt och ger kroppen en möjlighet att ta hand om dig. Kroppen vet vad du behöver. 
Det du upplever när du gör en Yoga Nidra är precis det du behöver. Vi tar en paus från krav, måsten, stress och prestationsångest. Vi övar på att möta oss själva med värme, omsorg och förståelse. 

Just den här kvällen kommer vi att inleda klassen sittandes, med att mjuka upp spänningar i axlarna, ansiktet och ryggen för att varva ner och koppla på det parasympatiska systemet. Övningarna är enkla och mjuka och tar bara ungefär 10 minuter totalt. Sen bäddar vi ner oss för en halvtimmes Yoga Nidra för sömn. (Om du vill bädda ner dig redan på en gång och hoppa över övningarna i början så går det också bra.) När klassen är slut säger Jennie god natt och avslutar mötet, så du behöver inte göra någonting, så om du har somnat kan du sova vidare. 

Det enda du behöver är filtar och kuddar så att du ligger riktigt bekvämt, och det kan vara skönt att lägga en sjal över ögonen över ögonen, eftersom det mjuka mörkret kan göra det lättare att slappna av.  

Vad är Yoga Nidra? 

Yoga Nidra är en djupavslappning som oftast utförs liggandes på rygg. Kroppen vilar - men sinnet är till viss del fortfarande vaket. 

När vi utövar Yoga Nidra har vi möjlighet att uppleva och utforska tillståndet mellan sömn och vakenhet, hypnagogia, där djup återhämtning sker och där vi kan lära känna oss själva bättre. Regelbundet utövande stärker både kroppen och sinnet och kan bland annat ge ett bättre immunförsvar, bättre minne och kan 
hjälpa vid sömnsvårigheter, stress och oro.


Varmt välkommen!
Jennie Wadsten
_________________

Så får du access till LIVE eventet:
  • Börja med att boka klassen (se bokningsknapp)
  • Efter att du slutfört din bokning får du ett mejl med länk till klassen, tillsammans med mer detaljer om vart du hittar dina bokade klasser i din profil.

Andra relevanta länkar:

Date & time of session

Last possible time to book: 06 July 2022 at 18:45 GMT+00:00

Wednesday 06 July 2022 19:00 - 19:45 GMT+0

Equipment

  • Filt

Looking for equipment and props? Visit Yogobe Store

Reserve your spot!

Book your spot for Yoga Nidra: varva ner och sov gott 🌙 while it’s still available.
Sign up before: 06 July 2022 at 18:45 GMT+00:00