Exclusively for Yogobe users

Träning – stärk kropp & sinne

Utforska vårt breda onlineutbud av klasser inom olika träningsformer – den bästa kombinationen av träningsglädje, svett och puls hittar du här!

Video & audio

Varva hög puls med styrkeövningar för hela kroppen och avslutande återhämtning.

Helkroppspass med styrkefokus där du får skön pulshöjning på köpet.

Ett svettigt och lekfullt styrkepass som utmanar bålmusklerna.

Playlists

I denna playlist har vår pilatesexpert Emma Cowan samlat sina favoritklasser hos Yogobe. En härlig blandning av olika pilatesklasser!

Här har vi samlat nybörjarvänliga klasser för dig som vill komma igång med träningen! En skön blandning av olika träningsformer och teknikvideor.

Rör dig så som du vill känna dig! Upptäck Cecilia Gustafssons klasser inom hennes Holistic Training – träning för hela kroppen och dess möjligheter, men också för hela människan inifrån och ut. Utforska elementen rytm, kraft och grace och använd rörelser för att nå olika tillstånd. Holistic Training innefattar koncepten Organic Bodywork, Free Power samt Afro power dance.

Väck din träningsglädje!

Vill du få svetten att lacka, endorfinerna rusa och känna dig starkare och mer energifylld? Träning är ett av våra mest effektiva verktyg för att öka välmåendet i stunden och  bygga ett långsiktigt välmående för din fysiska och psykiska hälsa.

På denna sida hittar du utvalda träningsklasser från Yogobe PLAY, samt träningsprogram, playlists med varierande träningsinriktningar och nivåer och fördjupande läsning som peppar och stöttar dig till ett liv med rörelse. Utforska och hitta vad som väcker träningsglädjen i dig! Läs mer om alla våra träningsformer här!

Du hittar alla våra träningsklasser i audio- och videobibliotek för att hitta fler klasser!