Exclusively for Yogobe users

Hantera stress & minska oro

Få stöd att minska och förebygga stress och oro i vardagen genom vårt breda onlineutbud framtaget tillsammans med psykologer, terapeuter och ledande experter inom sömn, yoga, meditation och träning.

Video & audio

View all

När du upplever stress, grunda dig och stå stadigt – en viktig paus när och var du än behöver det.

Skapa mer andrum i bröstkorgen för friare andetag, friare rörelse och en friare vardag.

Guidad andning för ökad närvaro – flytta fokus och andning till olika platser i kroppen och avsluta med meditation.

Playlists

View all

Stress är i sig inte farligt, det är när vi över tid lever med ett stresspåslag i kroppen, utan att vila och få den återhämtning som krävs, som stress kan påverka oss i större utsträckning. I dagens samhälle hamnar dock många av oss där alltför lätt – i långvarig stress där vi inte får just återhämtning. Här får du stöd och vägledning för att lära dig hantera stress i vardagen.

En playlist med andningsövningar för att lugna och balansera både dig och ditt nervsystem.

Här har vi samlat klasser och övningar som förgyller din vilostund! En skön blandning av avslappningsövningar såsom yoga nidra samt andningsövningar, yin- och restorative yoga som hjälper dig att komma ner i varv.

Verktyg för att reglera stress & ta hand om hela dig

På denna sida samlar vi specifikt innehåll från Yogobe Play, vår prenumerationstjänst, anpassat för dig som är i behov av lära dig hantera och minska på stress och oro i ditt liv. Här får du ta del av klasser, program, playlists och fördjupande läsning som stöttar dig i att öka ditt välmående och hitta fler sätt att ta väl hand om dig i de olika stunder livet bjuder på.

Om du känner att du vill testa mer inom återhämtning kan du kika in i vårt video- och audiobibliotek.

Jobbar du inom vården och nyfiken på digitalt stöd vid stress och oroskänslor? Läs mer och ta del av vårt innehåll på Yogobe Health & Care.

Onlinekurser för att hantera stress & oro

Utöver vår prenumerationstjänst erbjuder vi även fristående onlinekurser som köps separat. Kurser som stöttar till ökad förståelse och ger flera olika stresshanteringsverktyg:

Vill du veta mer om hur mindfulness kan vara ett verktyg för att hantera stress? Klicka på läs mer nedan!