Exclusively for Yogobe users

Meditation för fokus & inre lugn

Utforska vårt omfattande onlineutbud inom meditation med olika meditationstekniker guidade av ledande experter.

Video & audio

View all

Dra dig tillbaka för dagen, in i ditt skal, och vila in i nattens sömn och återhämtning.

Tips på hur du kan få in en meditationsrutin i vardagen.

Stärk din känsla av tillräcklighet – en meditation för att jobba med beteendeförändringar.

Playlists

View all

I denna playlist har vi samlat mindfulnessmeditationer som kan hjälpa dig komma igång.

Lär dig mer om vad shaking är, och ta reda på om det är något som passar dig genom att ta del av denna samling med shaking-videos.

I denna playlist har vi samlat guidade djupavslappningar som kan praktiseras på kvällen efter en hektisk arbetsdagen, inför sängdags eller när som helst under dagen när du behöver lite ny energi.

Mental klarhet & känslomässigt lugn

På denna sida samlar vi specifikt innehåll från Yogobe Play, vår prenumerationstjänst, anpassat för att ge dig verktyg till att träna din förmåga till koncentration och medveten närvaro. Ta del av klasser, program, playlists och läsning som låter dig fördjupa din kunskap och praktik inom meditation, med syfte att känna hitta mer harmoni och klarhet i vardagen och genom livets upp- och nedgångar.

Läs mer om meditation och olika meditationstekniker. Om du känner att du vill testa mer träning, yoga och meditation kan du kika in i vårt video- och audiobibliotek

Onlinekurs för att komma igång med meditation

Utöver vår prenumerationstjänst erbjuder vi även fristående onlinekurser som köps separat. För dig som vill lära dig meditera eller bli guidad av meditationsexperten Ulrica Norberg erbjuder vi kursen Lär dig meditera – en  12 veckor lång kurs för dig som är ny till meditation, eller dig som vill fördjupa din meditationsträning.

Vill du ha tips på hur du kan komma igång med meditation? Klicka på läs mer nedan!