UTMANING: Yoga och träna utomhus

01 March 2015 | By Yogobe

Under 4 veckor med start måndagen 2 mars utmanar Magnus Ringberg tillsammans med andra yoga- och träningsprofiler dig att yoga utomhus och upptäcka hur du kan integrera din yogaträning med frisk luft, annorlunda underlag och omgivning i temamånaden YOGOBE OUTDOOR. Alla aktiva yogobe-medlemmar som inspirerar, sprider och aktivt delar yoga och Yogobe på mattan, i vardagen och via sociala medier kommer att vara med i en utlottning av Marian Papps bok ”Yoga på djupet” (8 st böcker. värde à 250 kr). Tagga dig själv när du gör din utomhusträning med #yogobeoutdoor och #beyoga365 och lägg upp på Instagram eller i BEYOGA365 på Facebook  

Om boken Yoga på djupet
Yoga på djupet är en fantastisk bok för dig som vill fördjupa dig om yoga, forskning och utomhusträning. I boken får du bland annat veta hur blodtrycket påverkas vid upp- och nervända övningar, hur man kan motverka stress genom att andas rätt och varför många yogaövningar syftar till att korsa kroppens mittlinje. Både nybörjare och mer erfarna utövare kan ha nytta av boken som verkligen går på djupet när det gäller fysiologiska förklaringar. Läs mer om boken och köp den här.

Hur går utmaningen till?
1. Inspireras av Magnus och andra outdoor yogis under 4 veckor för att komma igång med eller upprätthålla din utomhusyoga.
2. Dokumentera när du yogar utomhus och låt oss följa dig på Instagram eller i vår community BEYOGA365 på Facebook.
3. Hashtags: Använd #yogobeoutdoor och #beyoga365 när du postar på Instagram och på Facebook. Ha gärna en publik profil på Instagram, annars kommer bara dina vänner kunna se dina bilder.
4. Utlottningen avslutas söndagen den 29 mars och vi kommer under följande dag att annonsera vilka 8 aktiva Yogobe-medlemmar som är vinnare av denna härliga bok. Vi meddelar detta här i detta blogginlägg, i Facebookgruppen och på Instagram.

Ta på dig kläder efter väder, ta klivet utanför dörren, njut av den friska luften och utforska din nya yogaarena!

OBS: (publicerat den 8 april)
VINNARE I UTLOTTNINGEN av Marian Papps bok "Yoga på djupet" har nu utsetts bland våra aktiva medlemmar. Det har varit en aktiv månad både i vårt community och på Instagram och vi önskar självklart att vi kunde skämma bort alla underbara medlemmar. Av de nominerade kommer följande personer få ett mail från oss med vidare instruktioner för hur de kan ta del av sin vinst. Stort Grattis till:
- Louise Plyhm Ståhl
- Lisa Hedqvist
- Jennie Sjölund Söderlind
- Magdalena Stagreus
- Emmy Strandell
- Anna-Lena Alfredsson
- Caroline Furudal
- Jessica Schöön

Namasté
marian-papp-yoga-pa-djupet-yogobe

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]