Global Yoga Chakra 50h

Date: 25 - 27 November 2022

Location: YogaShakti Stockholm

Instructor: Johanna Hector

Denna resa
är slutsåld!

Hitta fler resor här!

Global Yoga Chakra 50h – i takt med dig själv

Du bär på allt det du längtar efter! Global Yoga Chakra är en spännande och färgstark djupdykning i den subtila kroppens universum. Att balansera chakran är ett komplext och spännande arbete, ett utforskande som handlar både om att bli fri och förkroppsligad på samma gång. Kropp och själ är oskiljaktigt relaterade till varandra och varje del i dig påverkar den andra. I denna workshop får du först utforska kontakten med dina egna chakra för att sedan se vad som känns kittlande och naturligt för dig att förmedla vidare till andra!

Boka din plats här.

Vad innehåller workshopen?

Allt är energi. Vi rör oss konstant mellan täta och subtila energier. All materia är ett uttryck för en fastare, tätare form av energi (inklusive våra fysiska kroppar som har stor betydelse i denna ws). Det finns många fler än sju chakran och inom olika andliga och filosofiska system bär de olika namn och attribut. I denna utbildning fokuserar vi på de sju chakran som löper längs med ryggraden, så som de beskrivs i den yogiska traditionen. Men du kommer även möta influenser från andra system och lärare som tex Feng Shui, Kabbalah, Västerländsk anatomi (nervsystem och endokrina systemet), mystik samt lärare som Caroline Myss och Gabrielle Roth för att nämna några.

I denna workshop får du tillgång till tekniker för att balansera dina chakra. Vi utgår från en daglig praktik med asana, pranayama och meditation för att sedan landa i reflektioner, diskussioner och ritualer. För att få fram ditt uttryck, din personliga röst. Som du kom hit för att dela. Den är efterlängtad. Med detta som bas får du pedagogiska verktyg för att skapa dina egna chakraklasser, workshops och ritualer.

 • Österländsk anatomi (bl. a. chakra, prana, nadis, vajus)
 • Västerländsk anatomi (bl. a. endokrina systemet, nervsystemet)
 • Vad är chakran och hur fungerar chakrasystemet
 • Djupdykning inom varje chakras egenskaper
 • Förståelse för om ett chakra är i balans eller obalans
 • Fysiska tekniker (asana, kriyas) för att balansera ett chakra
 • Subtila tekniker (meditation och andningsövningar) kopplade till varje chakra
 • Ritualer med färg, musik, mat och reflektioner
 • Förstå hur chakran harmoniserar med varandra, helheten
 • Lär dig skapa yogaklasser och workshops utifrån chakrasystemet
 • Pedagogik och struktur kring praktiseringen
 • Certifieringsuppgifter för fortsatt utveckling och utforskning
 • 50h Global Yoga certifikat att använda mot din 200h/500h/1000h certifiering

Vem kan delta i workshopen?

Global Yoga Chakra är för alla som är intresserade av att utforska andens anatomi och lära sig praktisera yoga för kraft och harmoni. Med basen i din egen praktisering får du sedan redskap att utveckla dina personliga chakraklasser, workshops och ritualer. Både åt dig själv, dina nära och kära samt dina deltagare. Syftet med denna workshop är att ge alla möjlighet att utforska och uppleva livet i multicolor. Det är mäktigt att vara vid liv!

Vid anmälan får du litteraturlista och ungefärligt schema.

Praktisk Information:

 • Datum: 25 - 27 november 2022
 • Plats: YogaShakti Stockholm
 • Pris: 12 595 ink moms
 • Förkunskaper: Öppen för alla, nyfikna som erfarna
 • Vad ingår: Global Yoga manual, litteraturlista, 50h GY certifiering

Om läraren

Johanna Hector är grundare av Global Yoga, en gemenskap och yogaskola för 2000-talets människa. Global Yoga föddes spontant från Johannas egen bakgrund inom yoga, meditation, dans, funktionell träning och ett brinnande intresse för personlig pedagogik. 2014 hölls den första grundutbildningen och tillsammans med det fantastiska Global Yoga teamet har hon utbildat över 1500 yogalärare i Norden. Global Yoga erbjuder allt från 10h onlinekurser till 200h, 500h och 1000h yogalärarutbildningar.

Med över två decennium som yogalärare är hennes fokus just hållbarhet, både fysiskt, privat och på jobbet. Hon har sin bas i Göteborg, men jobbar med människor över hela världen. Än idag fortsätter hon att utbilda sig och utvecklas för att fylla sin egen bägare så att den naturligt strömmar över till vänner och elever. Johanna har studerat med bland annat Cyndi Lee, Shiva Rea, Paul Grilley, Sarah Powers, Ana Forrest, Gurmukh, Gabrielle Roth, Maty Ezraty, Cat Alip Douglas, Rod Stryker, Uma Dinsmore Tully, Wim Hof, Paul Check, Judith Lasater, Stanislav Grof, SN Goenka samt Oshos meditations center i Pune med flera. På Yogobe bjuder hon in dig till både utmaningar, njutning och återhämtning genom flera olika Global Yoga klasser.

Meditation as a tool for improving mental health
Yoga from a scientific perspective – for a sustainable body, mind, and community
How does the breath work & benefits of conscious breathing
Salutary qualities of cooling foods on a hot summer's day

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free