Exclusively for Yogobe users

Sömn – sov bättre & minska sömnbesvär

Genom vårt onlineutbud framtaget tillsammans med ledande experter ger vi dig här stöd för att förbättra din sömn genom föreläsningar och övningar inom yoga, andning, avslappning, mental träning och mycket mer.

Video & audio

View all

Dra dig tillbaka för dagen, in i ditt skal, och vila in i nattens sömn och återhämtning.

Kartlägg din sömn och ge dig själv bättre förutsättningar att sova bra.

Hjälp din kropp att slappna av och förbered nervsystemet för den kommande sköna sömnen.

Playlists

View all

Här har vi samlat klasser som på olika sätt kan hjälpa dig att komma till ro inför natten och att sova gott! Flera av sekvenserna kan utföras i sängen och du kan göra en eller kombinera flera. Sov sött!

Att göra några mjuka yogapositioner eller en guidad avslappning i sängen precis innan du ska sova kan vara superskönt och hjälpa dig varva ner. Här har vi samlat klasser och övningar för just detta!

Oavsett hur din dag ser ut, ge dig själv en stund att reflektera över den, att komma ner i varv och lugna hela kroppen. I denna playlist hittar du meditationer, andningsövningar och lugnare yogapass som hjälper dig att komma ner i varv.

Få verktyg för bättre sömn

På denna sida hittar du innehåll för dig som vill lära dig mer om sömn och på sikt förbättra hur du sover. Du får ta del av klasser, program, onlinekurser och fördjupande läsning som stöd för att sova bättre. Här kan du läsa mer om och få tips på hur du kan förbättra din sömn.

Önskar du ta del av fler klasser och övningar för att förbättra sömnen, kika gärna in i vårt audio- & videobibliotek.

Onlinekurser för att främja din sömn

Utöver vår prenumerationstjänst erbjuder vi även fristående onlinekurser, som köps separat. För dig som önskar fördjupa din kunskap och få stöd för att främja din sömn erbjuder vi följande kurser:
Vill du ha sju enkla tips för bättre sömn? Klicka på läs mer!