Exclusively for Yogobe users

Kom igång – klasser på 15 minuter

Kom igång med hållbara rutiner för din hälsa och hitta glädjen i att röra på kroppen med vårt onlineutbud av effektiva 15 minuters klasser inom träning, yoga, avslappning och meditation.

Video & audio

View all

Få både ny energi och landa i en skön mix av yoga, kondition, styrka och avslappning.

En effektiv kvart för styrka och rörlighet i höftpartiet utifrån vardagens förutsättningar.

Pilates with a resistance band – a strong and stabilizing session focusing on your lower body.

Playlists

Korta, effektiva träningspass som jobbar med hela kroppen, höjer pulsen och får hjärtat att slå. Perfekt som lunchträning eller för att få upp energin när eftermiddagsdippen slår till!

Kom ner i varv med korta klasser i lugn yoga och yinyoga. Gör på morgonen för att sätta tonen för dagen, som en vilopaus under dagen eller på kvällen för att komma till ro.

Känn in och fördjupa din andning genom dessa sköna och enkla andningsövningar, när du behöver varva ner eller fylla på med ny energi.

15 minuter för dig & din hälsa

På denna sida har vi samlat alla våra klasser som är 15 minuter långa från Yogobe Play, vår prenumerationstjänst, för att sänka tröskeln till att få till rörelse och återhämtning i vardagen och väcka rörelseglädje, lust och motivation till att hålla igång.

Här hittar du också en 15-minuters utmaning, playlists med 15-minuters klasser inom olika teman, samt inspirerande läsning.

Är du nyfiken på att utforska mer av vårt utbud? Ta del av och botanisera i vårt video- och audiobibliotek!

Varför 15 minuter?

Nu kanske du tänker – kan verkligen en kvart göra skillnad? Ja! Det finns studier som visar att enbart 15 minuters fysisk aktivitet förlänger livet och minskar risken för depression. En annan studie har visat att effekterna av 15 minuters meditation går att likställa med en semesterdag.

Dessutom kan det vara enklare att komma och hålla igång med rutiner för rörelse och återhämtning med korta klasser, att sänka ribban något. Särskilt om man är nybörjare eller i en period i livet där man har kort om tid. 15 minuter är 1 procent av dagen och de allra flesta har möjligheten att ge sig själv den tiden för att investera i sin hälsa.