Exclusively for Yogobe users

Yoga – för ett liv i balans

Utforska vad yoga kan göra för din kropp, själ och sinne – låt våra erfarna experter guida dig i yogans värld genom vårt unika onlineutbud inom allt från lugn till dynamisk yoga.

Video & audio

View all

Andetag vs rörelse – ett helkroppsflöde som bjuder på en välbehövlig energipåfyllning.

Ge dig själv en stark baksida och en mjuk framsida i kontakt med andetaget, på både yogamattan och i vardagen.

Stärk dina knän – såväl förebyggande som rehabiliterande.

Playlists

Här har Yogobes yoga- och träningsprofil Frida Lindgren Karlsson samlat sina blandade favoritklasser på Yogobe. Allt från yoga till härligt rytmisk afrodans!

Ta del av korta klasser som du enkelt kan använda i vardagen för att få till en regelbunden yogarutin och ta hand om kropp och sinne. Vevve har tagit fram dessa klasser med fokus på enkelhet och tillgänglighet, klasserna passar alla, oavsett erfarenhet. Lite yoga varje dag, eller så gott som varje dag, är bättre än flera timmar enstaka gånger per vecka.

Må bra i kropp och sinne med denna serie klasser med skonsamma rörelser med fokus på olika delar av kroppen. Rehab- & prehabyoga väver samman rehabiliterande övningar och/eller övningar som förebygger smärta och skador med yoga och yogans filosofi. Låt Josephine guida dig genom såväl långsamma som stärkande övergångar och positioner.

Upptäck yogans effekter på din hälsa – för välmående på alla plan

På den här sidan har vi samlat utvalda yogaklasser från Yogobe PLAY, samt program, playlists och inspirerande läsning för att hjälpa dig att hitta olika yogaformer som passar dig, så att du kan upptäcka alla hälsofördelar som yogan erbjuder – såväl för kropp som sinne.

Yoga är ett fantastiskt verktyg för att bygga långsiktigt välmående. Förutom att stärka och mjuka upp kroppen så kan den hjälpa oss att hantera stress, hitta ett inre lugn, och stärka kognitiva funktioner.

Hos Yogobe kan du tryggt utforska allt från traditionella till mer moderna yogastilar tillsammans med våra erfarna yogalärare – oavsett om du söker dig till yoga för återhämtning, träning eller för rehabilitering. Läs mer om alla våra yogaformer här!

Du hittar alla våra yogaklasser i audio- och videobibioteket

Onlinekurser inom yoga

Utöver vår prenumerationstjänst erbjuder vi även fristående onlinekurser som köps separat. Fördjupa din kunskap inom yoga med följande kurser: 
Nyfiken på våra övriga onlinekurser? Spana in samtliga här!