Exclusively for Yogobe users

Stöd för personlig utveckling

Få vägledning som stöttar din personliga utveckling med hjälp av våra kunniga experter och breda onlineutbud inom mental träning, självreflekterande övningar samt praktiska klasser och föreläsningar.

Video & audio

View all

Bli mentalt stark, trygg och nå dina önskade lägen och mål.

Övningen tanke- och känslohjulet för starkare självkänsla och självförtroende.

Bli nyfiken på och intressera dig för dina rädslor för att bli av med dem.

Playlists

Ta del av en fin mix av föreläsningar, övningar och klasser för inspiration och motivation i vardagen samt stöd för att utvecklas mentalt och själsligt.

Hur är din relation till dig själv? Här har vi samlat sekvenser som förbättrar och förstärker din självmedkänsla, vilket i sin tur hjälper dig öppna upp för ökad medkänsla för vår omgivning. Allt börjar med dig själv!

Ta del av en föreläsning samt övningar som bidrar till att stärka nerverna och lugna sinnet – guidad av Jenny Hagman, lic. mental tränare, coach och yogalärare inom idrott och ledarskap. Den mentala träningen är en målinriktad inre träning som börjar med just avspänningsträning, vilket alltså är den första delen för att bygga en mental styrka och ett välmående från grunden som håller i längden.

Inspiration för att utvecklas mentalt & själsligt

På denna sida hittar du innehåll med vägledning och inspiration för ditt inre förändringsarbete samt ökad självkännedom. Ta del av klasser, program, onlinekurser och fördjupande läsning som stöttar, inspirerar och ger dig verktyg på din utvecklingsresa.

Om du är nyfiken på att du testa på mer inom personlig utveckling, kika in i vårt audio- och videobibliotek!

Onlinekurser för din personliga utveckling

Utöver vår prenumerationstjänst erbjuder vi även fristående onlinekurser som köps separat. Tips på kurser som ger inspiration och motivation för att utvecklas såväl mentalt som själsligt: