Exclusively for Yogobe users

Helhetshälsa – ta hand om hela dig

Här hittar du inspiration och stöd för att ta hand om hela dig, inifrån och ut – utforska ett urval av vårt breda onlineutbud inom yoga, träning, meditation och personlig utveckling!

Video & audio

View all

Fyll på med energi och känn in kroppen i glidande rörelser direkt på golvet – inkännande och närande.

Öva koordination och nya rörelsemönster med inre spiraler genom hela kroppen.

Bli nyfiken på och intressera dig för dina rädslor för att bli av med dem.

Playlists

View all

Ta hand om dig i vardagen – här har vi samlat en skön mix av klasser för att ta pauser under dagen, träningspass, rörlighetsträning, återhämtande yinyoga och mycket mer!

Hur kan du bli din egen bästa vän? Att öva upp din självmedkänsla ger dig kraftfulla verktyg för att bygga en mer kärleksfull relation till dig själv såväl som din omvärld. Vilket i sin tur leder till ett rikare och mer välmående inre liv. Här har vi samlat klasser på detta tema för att ge dig vägledning in i dig själv.

Rör dig från stagnation och stillasittande och närmare en känsla av frihet och energi. I dessa klasser får du chansen att mjuka upp kroppen, bli mer närvarande och lugna kropp och sinne. Det finns såväl mer flödande och dansanta rörelser som mer långsamma.

Djupdyk i ditt fysiska & mentala välmående

På den här sidan har vi samlat smått och gott av det vi erbjuder för att stötta ditt välmående som helhet, genom livets faser. Bland annat hittar innehåll inom sömn, personlig utveckling, att boosta lymfsystemet, rehab och klimakteriet.*

Utforska gärna vår prenumerationstjänst för att hitta mer av det du behöver – kika in i vårt audio- och videobibliotek här!

*Du behöver vara betalande medlem alternativt ha eller aktivera en provperiod. 

Onlinekurser för hela dig

Utöver vår prenumerationstjänst Yogobe Play erbjuder vi även onlinekurser där du får fördjupa dig inom olika områden. Våra senaste onlinekurser:


Nyfiken på våra övriga onlinekurser? Spana in samtliga här!