Exclusively for Yogobe users

Yinyoga för att stilla kropp & sinne

Upplev yinyogans magi för ett inre lugn och en mjuk stretch av kroppen – guidas online av våra erfarna experter och lär dig mer om denna lugna och återhämtande yogaform.

Video & audio

View all

Ge sömnen hjälp på traven genom långsamma och avslappnande yinyogapositioner.

En kärleksförklaring till din rygg och ryggrad – mjuk och avslappnad, sträck ut och släpp på spänningar.

En yinklass för hela kroppen, och själen.

Playlists

Behöver du en vilopaus? Här är en samling med lugna och återhämtande klasser med yin- och restorative yoga för dig som behöver stanna upp och ta en stund i stillhet.

Här har vi samlat en mix av yinyogaklasser med ett fokus som mentalt kan hjälpa dig gå lite djupare in i din praktik samt lugna meditationer och avslappningar att göra efter yinyogaklassen för att landa ännu mer in i dig själv. Men även övningar, shaking och meditationer du kan göra innan klassen för att lugna tankarna.

Nyfiken på yinyoga? Här har vi samlat klasser som passar dig som är nybörjare – max 45 minuter långa. Upptäck dina favoritpositioner och vad yinyoga kan göra för dig!

Hitta kraft i stillheten med yin

På denna sida samlar vi specifikt innehåll från Yogobe Play, vår prenumerationstjänst, anpassat för dig som är nyfiken på att praktisera yinyoga. Här får du ta del av klasser, program, playlists och fördjupande läsning som hjälper dig öka rörligheten i kroppen och känna mer harmoni och ro i sinnet.

Fördjupa din yinyogapraktik

Även om du har yogat ett tag, testa gärna att använda dig av olika props och se hur det känns, kanske kan du få en ny upplevelse av din kropp och positionerna!

Produkter vi gillar vid yinyoga i Yogobe Store

Yinyoga-kit – innehållandes yogablock, ögonkudde, filt och bolster.
Bolster – stötta upp med ett bolster under dina knän, höfter och rygg.

Är du nyfiken på att läsa mer om våra onlinekurser inom yinyoga? Tryck på knappen nedan!