Vevve jaderlund high reswnb32

Veronica "Vevve" Jäderlund

Håll det avskalat och enkelt, men alltid med glädje och utmaning.

Tiedot

Erikoisuus: Vinyasa flow, hatha, anatomi & assistering, PT

Paikka: Sverige

Kotisivut: veronicajaderlund.se

Veronica är yogalärare, personlig tränare och löpcoach med examen i folkhälsovetenskap. Med erfarenhet som gruppträningsinstruktör sedan 2007 har hon presenterat klasser på konvent runt om i Norden och utbildar även yogalärare, nya som erfarna, med sin 200h yogalärarutbildning och fördjupningsworkshops. Veronicas klasser sammanfattas med svett, glädje och autenticitet, oavsett om det är yoga, löpning, dans eller skivstång hon instruerar.

Utöver det är Veronica skribent och yogalärarprofil för Yoga World. Vill ni läsa mer om Vevve spana in hennes blogg på vevve.yogaworld.se

I sin egen träning kombinerar hon styrka med kondition och grundar sig med yoga för att möta vardagen. Tillsammans med Jeanna Ullén är hon initiativtagare till Yogobes community och facebookgrupp #BEYOGA365 med drivkraften att få fler att hitta yogans plats i just deras liv.

Koulutus: Högskolexamen i Folkhälsovetenskap med inriktning socialpsykologi. Yoga Buddhi Teacher Training, Authentic Flow 300h Advanced RYT, Global Yogas Teacher Training samt Yoga Personlig Träning, Yoga anatomi och assistering. Lic. Personlig Tränare och Kostrådgivare.

Hengitysharjoitus yogobe blogi
Kapalabhati – puhdistava hengitysharjoitus
Yogobe magnesia2017
Magnesia Festival kumpuaa yhteisöllisyydestä
1200x600 resor
Matkat ja tapahtumat
P1290063
Veronica "Vevve" Jäderlunds kurssit & koulutukset

”The answers you seek never come when the mind is busy, they come when the mind is still.”

Joogaa & treenaa kotona Yogoben kanssa

Luo tili Kokeile ilmaiseksi