Nanny-Maja Anderback

Facts

Speciality:

Viryayogalärare, Leg. Fysioterapeut, rehabyogalärare, kandidat i idrottsmedicin.

Location: Umeå, Stockholm

Website: nordiskyoga.se

Nanny-Maja är född och uppvuxen i södra Lappland och brinner för att hjälpa människor genom yoga och fysioterapi till att samarbeta mer med sig själva och i sina kroppar. Nanny-Maja tror på en ödmjuk yoga för alla, vare sig den är fysisk utmanande eller lugn. Hennes resa började med att hon utbildade sig till Viryayogalärare i Indien 2011/2012 för att sedan läsa 180h idrottsmedicin och idrottsfysiologi samt även en fysioterapeutexamen vid Umeå Universitet. Med över 500h Viryayogautbildning i bakgrunden är Nanny-Maja en del av Nordiska yogainstitutets lärare och utbildar på grundutbildningen i anatomi och biomekanik samt på PT- och rehabyogautbildningen. När hon inte undervisar yoga hittar du henne på en beachvolleybollplan, en hjortronmyr eller uppe på fjället.

Du hittar Nanny-Maja på instagram här: @nannymajayoga och här: @viryayoga och på Facebook här: Viryayoga by Nordiska Yogainstitutet

Education: Kandidat i idrottsmedicin, Fysioterapeutprogrammet, 500h Virya yoga (Virya steg 1,2,3, rehab, yogaterapi, PT, Strength & mobility, puls)

Yoga from a scientific perspective – for a sustainable body, mind, and community
Salutary qualities of cooling foods on a hot summer's day
Retreats & events
Courses & Trainings

”The answers you seek never come when the mind is busy, they come when the mind is still.”

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free