All sessions

Booking for this session is now closed.

Free event30 MINMindfulnesskalendern

Mindfulnesskalendern 1/12

Friday 01 December 2023

Booking closed

5:30 - 6:00 GMT+0

This session is free for everyone

About the session

Free event30 MINLanguage of session
MindfulnesskalendernBeginners

Mindfulnesskalenderns första meditation med Sandra Adrian

Den här korta meditationsstunden tillhör vår julkalender – Mindfulnesskalendern – som pågår mellan den 1 och 24 december. Under fredagar i december kommer vår lärare Sandra Adrian att vägleda dig igenom en meditation för att hjälpa dig möta julen och det nya året med lite mer lugn.

Den första fredagen är LIVE-stunden tillsammans 30 minuter lång för att starta kalendern tillsammans, resterande tillfällen kommer att vara 15 minuter långa. Klasserna är gratis och öppna för alla.
 
Teman för mindfulness-stunderna:

Välkommen att öppna första LIVE-luckan tillsammans. Temat för varje meditation i kalendern kommer att variera och kan vara exempelvis närvaro och uppmärksamhet i kroppen, andetaget, sinnena, tankarna och omgivningen, medkänsla. Syftet är att du ska få komma hem i dig själv, sätta en ton för dagen som du kan bära med dig ögonblick för ögonblick. Du kommer som du är och behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av mindfulness. Meditationerna kan utövas sittande, liggande eller stående.

Mindfulness är enkelt men det behöver inte betyda att den per automatik är lätt, det krävs tid och uppmärksamhet. Vi hjälper dig att under december få in en rutin i din vardag som även kan följa med dig under dagen. Övning ger färdighet och det kan bli enklare eller lättare ju mer du övar. 

Att öva mindfulness, uppmärksamhet i nuet, kan hjälpa dig att få lite distans mellan dig själv och dina reaktioner, att mer medvetet agera. Mindfulness handlar inte om att det ska bli helt tyst i huvudet och att allt ska vara frid och fröjd, utan om att vara närvarande i dig själv och det som sker utan att döma dig själv, andra eller situationen. Dömandet av olika slag kan alltid dyka upp, men det vi gör är då att uppmärksamma det och sedan lägga fokus på det som är just i stunden. Komma hem till oss själva, till kroppen, till sinnena.

Vem kan delta i klassen?

Klassen är tillgänglig för alla med en aktiv prenumeration eller som befinner sig i en prova på-period. Om du vill gå med i Mindfulnesskalendern, kan du göra det här. Det är inte för sent även om kalendern är igång!

Var hittar jag denna klass efter att jag bokat?

  • Börja med att boka klassen (se bokningsknapp).
  • Efter att du har slutfört din bokning hittar du din bokade klass högst upp i din översikt.
  • Du får även en påminnelse per mejl 15 minuter innan klassen startar!
🎥  Kan du inte delta den angivna tiden? Boka dig ändå! Alla klasser spelas in och skickas morgonen därpå till alla som har bokat sig. Länken är tillgänglig i 72 timmar.

🙏 För att boka dig behöver du skapa konto (yogobe.com/register), eller logga in. Du kommer behöva uppge dina kortuppgifter för att start en provperiod på 14 dagar men du kan avsluta när du vill så att ingen debitering sker innan provperioden övergår till en betalande prenumeration. Kontot behövs för att vi ska kunna skicka bokningsbekräftelse och den inspelade LIVE-klassen till dig.

Fler klasser med Sandra:

- Ta del av alla Sandras klasser i vårt audio & videobibliotek


Date & time of session

Last possible time to book: 01 December 2023 at 05:15 GMT+00:00

Friday 01 December 2023 5:30 - 6:00 GMT+0

Equipment

    No equipment needed for this session

Looking for equipment and props? Visit Yogobe Store

Reserve your spot!

Sign ups for Mindfulnesskalendern 1/12 is now closed.