Maria moa profilbild 2048x700pxl 2

Yogaretreats Norrland

"Om du kan kontrollera ditt sinne kan du hantera allt. Då finns det inget som binder eller hindrar dig. Det är du som väljer hur du ser på saker som dyker upp i livet."

Tiedot

Erikoisuus: Unika yogaretreats vid älven, lugnet och skogarna.

Paikka: Umeå - Granö

Kotisivut: www.yogaretreatsnorrland.se

Maria Bergmark är grundare av Yogaretreats Norrland, arbetar heltid med yoga genom Yogastudion Umeå, och har haft yogan i sitt liv i snart 20 år. Med många långa resor i Asien i bagaget har hon provat det mesta inom yogastilar och yogafilosofi, men har också hittat sin egen väg: Enkelheten.

Moa Westman är beteendevetaren som upptäckte hur yogan berör oss inte bara fysiskt utan även mentalt, och som därför sadlade om och blev yogalärare på heltid. Med Moa som lärare finns alltid den lekfulla glimten med under yogapassen, men också den tillåtande synen på oss själva som hela varelser.

Instagram: @yogaretreatsnorrland

Koulutus: Marias utbildningar i utdrag: ●Fördjupningsutbildningar i Ashtanga yoga och Yoga Sutras med Maria Boox ●Assistent inom Ashtanga yoga på Yogashala Stockholm med Lisa Lalér under två års tid ●En månads studier för Saraswati i Mysore. ●200 hour Teacher Training inom Ashtanga yoga hos Paul Dalaghan Yoga Thailand ●Magdalena Mecwelds yinyogautbildningar Moas utbildningar i utdrag: ●Global Yogas ettåriga Assisteringsprogram med Johanna Andersson ●500 H certifiering i Global Yoga ●Yinyoga med Magdalena Mecweld ●POWER - Personlig träning, med Johanna Andersson ●Anatomi, biomekanik och fysiologi 25 h på Yogayama ●Immersions med Chad Hamrin Moa håller även egna yogautbildningar.

Yogobe elinaraaska
Omalla polulla – Elina jakaa joogan autuutta
Yogobe olkanivel
Ryhti heijastaa olkanivelen kuntoa
1200x600 resor
Matkat ja tapahtumat
1200x600 kurser utbildning
Kurssit ja koulutukset

”The answers you seek never come when the mind is busy, they come when the mind is still.”

Joogaa & treenaa kotona Yogoben kanssa

Luo tili Kokeile ilmaiseksi