2048x700 %281%29

Sara Ivarsson

"Find the others. With hearts like yours. Run far, run free" - Robbie Williams "Love my life"

Tiedot

Erikoisuus: Yoga för cancerberörda, yoga för idrottare, biomekanik, ISHTA

Paikka: Malmö/Lund

Kotisivut: www.saraivarsson.com

Sara är en rörelseentusiast med stor passion för kroppen och rörelse. Hon har idrottat och varit aktiv genom hela sin uppväxt. I tidiga tonåren blev löpning huvudfokus, och när hon 2007 kom i kontakt med yogan upptäckte hon vilket värdefullt komplement till löpningen den är.

Som redan van resenär i rörelsens och den fysiska kroppens värld, fascinerades Sara främst av yogans verktyg för återhämtning, mindfulness, närvaro och fokus. 2012 tog hon första stegen mot att bli yogalärare och riktade då in sig på yoga för idrottare. Med tiden växte ett intresse för terapeutisk och rehabiliterande yoga fram. När hon sedan blev nära anhörig i en cancerresa förstod hon inom vilket område hon vill verka.

Idag håller Sara yoga, föreläser och engagerar sig i möten med de som är berörda av cancer – såväl patienter och överlevare som anhöriga - och delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter som yogalärare, lymfmassör och anhörig.

Koulutus: ISHTA yoga, Adaptive Yoga, med Jillian Pransky, Yoga for Cancer teacher training, Yoga for Athletes, Yoga Anatomy, Yoga meets science

Cancer nature therapy yogobe
To live after cancer – nature therapy
Living after cancer sara ivarsson
Living after cancer – growing after cancer
1200x600 resor
Matkat ja tapahtumat
1200x600 kurser utbildning
Kurssit ja koulutukset

”The answers you seek never come when the mind is busy, they come when the mind is still.”

Joogaa & treenaa kotona Yogoben kanssa

Luo tili Kokeile ilmaiseksi