Linda a%cc%8aslev yoga tra%cc%88ning 2

Linda Åslev

Since death will take us anyway, why live our life in fear? Why not die in our old ways and be free to live? - Jack Kornfield

Facts

Speciality: Holistisk hälsa, inifrån och ut. Yinyoga & Slow Flow, ISHTA Yoga & Authentic Flow.

Website: www.facebook.com/lindaaslevyogahealthconsulting

Linda Åslev är yogaläraren, hälsoinspiratören, personalvetaren och kommunikatören med ett brinnande intresse för personlig utveckling, för både egen och andras del, och som älskar det skrivna ordets kraft. Nyfikenhet och kunskapstörst har gett henne en personlig, själslig och yrkesmässigt bred och stabil grund att stå på. Hon arbetar vanligtvis bakom spakarna på Yogobe men även som yogalärare.

Linda och yoga Linda upptäckte yogan för 15 år sedan och trots att det inte var kärlek vi första ögonkastet så fick yogan sakta men säkert desto mer plats fick den i hennes hjärta och liv. Andning, asanas, meditation och andra delar av personlig utveckling har tillsammans gett Linda själv otroligt mycket både fysiskt och psykiskt. Hon brinner för att få förmedla det som ligger henne själv så varmt om hjärtat till andra - hälsa ur ett holistiskt perspektiv, där alla delar är lika viktiga är.

Linda undervisar främst yinyoga och lugna flöden som ger utrymme för andningen och kroppen utifrån varje individs förmåga. Men även lite mer kraftfulla flöden med fokus på teknik och kontakt med kroppen.

“Genom yogan har jag hittat hem och landat lite i mig själv. Andning, rörelse, dans, kraft, mjukhet och skratt - det är alla delar som jag hela tiden njuter av när det kommer till yoga. "

Linda på Yogobe På Yogobe ansvarar Linda för kvalitetssäkring, innehåll på Yogobe's hemsida, projektledning av kurser, event och B2B. Hon skriver mycket av de texter Yogobe producerar och är med och planerar kommande samarbeten och teman.

Education: ISHTA 300h Advanced Teacher training med Ulrica Norberg, Sarah Platt-Finger, Alan Finger, Katrina Repka, Hillevi Borga m.fl. - pågående. ISHTA Yinyoga, modul 1 & 2 med Ulrica Norberg, Hillevi Borga m.fl. Authentic Flow, HEART 100h med Satu Tuomela. Bhaktiyoga 100h med Raghunath i Indien. Yoga for life 200h med Ulrica Norberg, Hillevi Borga, Lotta Norberg och Eva Forsberg Schinkler. Nautilus yogainstruktör steg 1 & 2 Cecilia Gustafsson Diplomerad kostrådgivare, Paulúns Näringscenter Licensierad Personlig Tränare, Personal Training School Gruppträningsinstruktör Spinning m.m.

Regnb%c3%a5ge
What is my path cultivating?
Cancer self care sara ivarsson
To live next to cancer – don't forget yourself
1200x600 resor
Retreats & events
1200x600 kurser utbildning
Courses & Trainings

”The answers you seek never come when the mind is busy, they come when the mind is still.”

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free