All sessions

Booking for this session is now closed.

Class30 MINYoga Nidra

Yoga Nidra – Sov gott (5/6)

Monday 05 June 2023

Booking closed

19:30 - 20:00 GMT+0

Weekly LIVE classes are included in a premium subscription. Upgrade

About the session

Class30 MINLanguage of session
Yoga Nidra Everyone

Yoga Nidra – Sov gott

Efter dagens aktiviteter och brus får du här landa in i kropp, tanke och sinne för att förbereda en god natts sömn. Du guidas genom en Yoga Nidra för avslappning och sömn. Du kan bädda ner dig direkt i sängen eller ligga på en matta om du inte ska gå och lägga dig direkt men vill slappna av och landa inför kvällen. I Yoga Nidra fokuserar vi på gränslandet mellan vakenhet och sömn där djupavslappningen får utrymme att ske. Även om du inte somnar får du surfa på hjärnvågor som vaggar dig mot mer stillhet. Låt dig guidas av rösten och flyta med till avslappning eller sömn och en lätt och grundad känsla.  

Ha det gärna lugnt och tyst runt omkring dig, eventuellt en matta, filt, bolster och ögonkudde om du inte ligger i sängen. Kuddar eller det du har tillgängligt fungerar fint, använd det som gör att du kan ligga på ett bekvämt sätt. Rör gärna lite på kroppen innan klassen, sträck på dig, rulla ner och upp igen, eller de mjuka rörelser du gillar och som hjälper dig att bli närvarande i kroppen. Det kan hjälpa dig att landa mer i just kroppen än huvudet när du väl lägger dig ner för din Yoga Nidra. Låt det få bli en del av din kvällsrutin för att komma till ro. Nidran kommer vara för sömn varje vecka men tema kan variera.

Vem kan delta på klassen?

Detta är en del av Yogobes veckoschema. Klassen ingår för alla betalande medlemmar men du är givetvis välkommen att delta oavsett – enstaka klasser kostar 99 kr. 

Var hittar jag denna klass efter att jag bokat?

  • Börja med att boka klassen (se bokningsknapp).
  • Efter att du har slutfört din bokning hittar du din bokade klass högst upp i din översikt.
  • Du får även en påminnelse per mejl 15 minuter innan klassen startar!
🎥  Kan du inte delta den angivna tiden? Boka dig ändå! Alla klasser spelas in och skickas morgonen därpå till alla som har bokat sig. Länken är tillgänglig i 72 timmar.


Fler klasser med Johanna Alvin

Ta del av alla Johanna klasser i video- och audiobiblioteket.

Date & time of session

Last possible time to book: 05 June 2023 at 19:15 GMT+00:00

Monday 05 June 2023 19:30 - 20:00 GMT+0

Equipment

  • Filt
  • Ögonkudde
  • Bolster

Looking for equipment and props? Visit Yogobe Store

Reserve your spot!

Sign ups for Yoga Nidra – Sov gott (5/6) is now closed.