All sessions

Booking for this session is now closed.

Class30 MINYoga Nidra

Yoga Nidra - För sömn

Monday 27 November 2023

Booking closed

20:30 - 21:00 GMT+0

Weekly LIVE classes are included in a premium subscription. Upgrade

About the session

Class30 MINLanguage of session
Yoga Nidra Everyone

Yoga Nidra för sömn online

Känner du dig ibland trött under dagen men när det sen blir kväll och läggdags, så är det svårt att varva ner och somna? Eller känner du dig stressad, orolig och spänd? 

De här yoga nidra-klasserna för sömn är omsorgsfullt skapade för dig som vill varva ner och landa i dig själv. Yoga nidra är en guidad djupavslappning och när vi pausar har vi möjlighet att hinna ikapp oss själva och känna in – vad är viktigt för mig? Vad kan jag skala bort? Vi tar en paus från krav, måsten, stress och prestationsångest. Vi övar på att möta oss själva med värme, omsorg och förståelse. Varje vecka kommer vi att utforska ett nytt tema, t.ex. grundning och självmedkänsla. Guidningen är lugn och varsam och det enda du behöver göra är att bädda ner dig och lyssna. 

Klassen förbereder kroppen för en god natts sömn och kanske svävar du i väg i en djupavslappning eller så somnar du redan under klassen. Efter klassen kan du då sova vidare (Jennie avslutar mötet åt dig). Vad du än upplever under nidran – kom ihåg att du inte kan inte misslyckas när du gör en yoga nidra eftersom du riktar uppmärksamheten inåt och ger kroppen en möjlighet att ta hand om dig. Kroppen vet vad du behöver – så det du upplever när du guidas genim en nidra är precis det du behöver just nu. 
 
Varmt välkommen!
 

Vem kan delta på klassen?

Detta är en del av Yogobes veckoschema. Klassen ingår för alla betalande medlemmar men du är givetvis välkommen att delta oavsett – enstaka klasser kostar 99 kr. 

Var hittar jag klassen efter att jag bokat?

  • Börja med att boka klassen (se bokningsknapp).
  • Efter att du har slutfört din bokning hittar du din bokade klass högst upp i din översikt.
  • Du får även en påminnelse per mejl 15 minuter innan klassen startar!

🎥  Kan du inte delta den angivna tiden? Boka dig ändå! Alla klasser spelas in och skickas morgonen därpå till alla som har bokat sig. Länken är tillgänglig i 72 timmar.


Fler klasser med Jennie Wadsten 

Ta del av alla Jennies klasser i video- och audiobiblioteket.

Date & time of session

Last possible time to book: 27 November 2023 at 20:15 GMT+00:00

Monday 27 November 2023 20:30 - 21:00 GMT+0

Equipment

  • Filt

Looking for equipment and props? Visit Yogobe Store

Reserve your spot!

Sign ups for Yoga Nidra - För sömn is now closed.