All sessions

Booking for this session is now closed.

Donation class30 MINYoga for Nature

Back to nature ūüźĘ

Monday 06 February 2023

Expired

17:30 - 18:00 GMT+0

Denna LIVE-klass är till förmån för Världsnaturfonden WWF

About the session

Donation class30 MINLanguage of session
Yoga for NatureEveryone

Donationsklass: Meditation - Back to nature

Denna klass ingår i Världsnaturfonden WWFs insamlingsevent Yoga for Nature, tillsammans med Yogobe. Var med i Sandras insamling för havssköldpaddorna. Bara en av 1.000 havssköldpaddor klarar sig till vuxen ålder. Därför är det extra viktigt att skydda sköldpaddornas ägg och nykläckta ungar, något WWF jobbar med. Insamlingen går bland annat till att skydda deras boplatser och förse strandvakter med resurser och utrustning.

Var med och gör skillnad för havssköldpaddan tillsammans med Sandra. Tillsammans ger vi nästa generation en chans att få uppleva ett levande hav med de vackra havssköldpaddorna. Hoppas vi ses på mattan för en härlig yogastund!

Om du inte har ett konto på Yogobe så skapar du det när du bokar din klass, så att du får mejlbekräftelsen med länk till liveklassen. Att skapa ett konto är gratis och de 14 dagar som ingår i en prova på period övergår inte i någon betalning.

Om klassen:
Välkommen till denna guidade meditation som snabbt tar dig in i medveten närvaro. I meditationen öppnar vi upp för en stark och tydlig koppling till dig själv; din fysiska kropp, sinnet och hela din varelse i förhållande till naturen, Sandra guidar dig tryggt och kärleksfullt för att stärka kontakten med naturen både inuti och utanför dig själv.

Denna meditation är avslappnande, grundande och stärkande och ger förutsättningar för att du ska kunna återuppväcka din egen inneboende naturkraft så att du ska kunna bidra med din kraft och energi till världen.

Vem kan delta i klassen?
Alla är välkomna på klassen.
Du som har en prenumeration på Yogobe har tillgång till klassen kostnadsfritt men vi hoppas att du även vill vara med och hjälpa havssköldpaddorna med en valfri gåva till Sandras insamling i Yoga for Nature.
_________________

Var hittar jag denna klass efter att jag bokat?
  • B√∂rja med att boka klassen (se bokningsknapp)
  • Efter att du har slutf√∂rt din bokning hittar du din bokade klass h√∂gst upp i din √∂versikt.
  • Du f√•r √§ven en p√•minnelse per mejl 15 minuter innan klassen startar!
ūü镬† Kan du inte delta den angivna tiden? Boka dig √§nd√•! Alla klasser spelas in och skickas morgonen d√§rp√• till alla som har bokat sig. L√§nken √§r tillg√§nglig i 72 timmar.
___
 
Andra relevanta länkar:

Date & time of session

Last possible time to book: 06 February 2023 at 17:15 GMT+00:00

Monday 06 February 2023 17:30 - 18:00 GMT+0

Equipment

    No equipment needed for this session

Looking for equipment and props? Visit Yogobe Store

Reserve your spot!

Signups for Back to nature ūüźĘ is now closed.