Yogobe annamariyogayouniverse

Youniverse –yin yoga masterclass

Date: 20 October 2019

Location: Roots Helsinki, Vallila

Instructor: Anna-Mari Pentikäinen

Denna resa
är genomförd!

Hitta fler resor här!

Chevron white

Tietoa tapahtumasta

Sydämellisesti tervetuloa mukaan kahden tunnin pumpuliseen yinjoogaharjoitukseen käpertymään oman itsen ääreen kokemaan oma universumisi.

Aikaisempaa kokemusta joogasta et tarvitse, ota mukaasi vain avoin tutkimusmatkailijan mieli.

Harjoituksessa yin jooga ja somaattinen liike lomittuvat jokaisen omaksi keholliseksi tilaksi, ”youniverse”, kohdata oma itse.

Lisäksi teemme maadoittavan meditaatioharjoituksen jossa pääset kokeilemaan erilaisia meditaatiotekniikoita ja valitsemaan niistä sinua parhaiten palvelevan. Pehmeän harjoituksen päätteeksi ajelehdimme ohjatun rentoutuksen kautta syvärentouttavaan joogin uneen (yoga nidra), joka voi olla kehomieltä syvästi parantava tila.

Yin joogaan liittyy läheisesti kiinalainen lääketiede, joka yhdistää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin viiden elementin teorian. Elementit vaihtuvat vuodenaikojen mukaan ja syksyn elementti on metalli, johon keskitymme harjoituksessa. Syksyyn liittyy kesän aktiivisuudesta, lämmöstä ja valosta luopuminen ja hiljattainen siirtymä talveen. Puut tiputtavat lehtensä ja luonto vaihtaa sävynsä.

Vuodenajan vaihtuminen tapahtuu paitsi luonnossa, myös jokaisessa meissä. Kesän virtaava yang energia muuttuu passiiviseksi yin energiaksi.

Metallielementtiin liitetään itsetutkiskelu. Yinjooga tarjoaa tilan, jossa käpertyä oman itsen ääreen ja reflektoida omaa elämää ja tätä kautta selkeyttää sitä, mikä vie kohti hyvinvointia ja onnellisuutta ja mikä taas pois päin siitä, eli mitä varastoida talteen ja mistä on aika päästää irti ja tehdä tilaa uudelle.

Syksyyn liitetään kiinalaisen lääketieteen mukaan keuhkot, joita keskitymme harjoituksessa hoitamaan.

Otathan mukaan muistiinpanovälineet, sillä harjoitus yhdessä Anna-Marin keskustelevan opetustyylin kanssa saattaa nostaa universumistasi pintaan asioita tai oivalluksia, jotka haluat kirjoittaa ylös. ♥

Info

  • Aika: 20.10.2019 13.00–15.00
  • Paikka: Roots Helsinki, Eurantie 8, Vallila
  • Opettaja: Anna-Mari Pentikäinen (RYT300)
  • Hinta: 25€
  • Ilmoittautuminen: Rootsin ajanvarausjärjestelmän kautta (specials–kohdassa)
  • Kyselyt: anna-mari@yogobe.com

Anna-Mari

Harjoituksen opettaa kehon sisäistä kokemusta korostavasta embodied -tyylisuunnasta ammentava Anna-Mari (RYT300), jonka opetuksessa musiikki on aina vahvasti läsnäoleva elementti. Tunnelmaa kannatteleekin unenomainen, avaruudellinen äänimaailma. Hänen intuitiivista opetustyyliä on sanottu lempeän sallivaksi ja terapeuttiseksi - sellaiseksi, jossa jokainen joogaaja voi kokea olevansa kannateltu juuri sellaisena kuin hän on.

annamariyoga.com

Living after cancer sara ivarsson
Living after cancer – growing after cancer
War on cancer sara ivarsson all
Live with, after and next to cancer – all of you
War on cancer yogobe
To live with cancer – little + often = a lot
Regnb%c3%a5ge
What is my path cultivating?

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free