Soul Bliss ruskaretriitti Lapissa

Date: 21 - 25 September 2023

Location: Angeli, Inari, Lappi

Instructor: Anna-Mari Pentikäinen

Denna resa
är genomförd!

Hitta fler resor här!

Tietoa joogaretriitistä

Sydämellisesti tervetuloa mukaamme  Pohjolaan, vuoden tai’anomaisimpaan aikaan. Sanotaan, että retriitin aikaan maaruska on Lapissa kauneimmillaan.

Sinulle, joka kaipaat lepoa, rauhaa ja suorittamisesta irti päästämistä.

Sinulle, joka haluat maadoittua Luonto Äidin sylissä, kuunnellen erämaan viisautta, syvää hiljaisuutta. Sinulle, joka haluat kokea elämän tässä hetkessä, kaikilla aisteillasi.

Joogaretriitti järjestetään ekslusiivisesti 8–9 hengen miniryhmälle.

Joogaretriitin ohjelma

Ohjelma on monipuolinen kattaus:

embodied joogaa

kehoterapeuttisia harjoituksia

kirjoittamista

erilaisia meditaatioita

hengitysharjoituksia

lisäksi tutustut myytteihin & arkkityyppeihin itsetuntemuksen työvälineinä.

Jokainen joogaretriitin päivä koostuu erilaisesta teemasta, jonka ympärille sisältö on luotu.

Joogaretriitin päivien teemat:

 • Loving kindness – rakastava läsnäolo (armollisuus & sisäisen äidin arkkityyppi)
 • Maa elementti (sisäinen turva & hermoston rauhoittaminen ja sisäisen lapsen arkkityyppi)
 • Tuli elementti (oma voima & Jumalatar Inannan arkkityyppi)
 • Metalli elementti – omanarvontunto ja omat rajat
 • Vesi elementti (luovuuden Saraswati jumalatar ”She who flows”)

hiljentyminen & intuitiivinen kirjoittaminen joogaretriitillä

Käytämme joogaretriitillä hiljentymistä, sitä kautta avautuvaa luontoyhteyttä sekä kirjoittamista itsetuntemuksen ja henkisen kasvun työvälineinä; vasta hiljentyessä sielu ja sen syvä viisaus ui rantaan.

Teemme joogaretriitillä intuitiivista kirjoittamista joka on keino päästä alitajuntaan ja siivota mieltä sekä vapautua vanhoista ajattelumalleista. Intuitiivinen kirjoittaminen eli tajunnanvirta –kirjoitus on myös työkalu luovuuden vahvistamiselle.

Joogaretriitin päivien kulku

Aloitamme päivät rauhoittumalla erilaisten meditaatio– & hengitysharjoitusten äärelle.

Tämän jälkeen teemme YOUNIVERSE –harjoituksen, jonka tarkoitus on vahvistaa kehoyhteyttä, tutkia liikettä hidastamisen ja tietoisen läsnäolon, aistimisen ja tuntemisen kautta. YOUNIVERSE harjoitus on luova kudos embodied joogaa ja somaattista, kehon sisältä ulos päin aukeavaa liikettä.

Iltaisin pysähdymme hoivaamaan hermostoa rauhoittavan yin joogan sekä erilaisten kehoterapeuttisten harjoitusten äärelle.

Päivästä riippuen, teemme joogaretriitillä myös maadoittavia harjoituksia luonnossa (kuten kävelymeditaatio), opettelemme mantroja ja vietämme aikaa yhdessä rituaalien ja jakamisen piirien äärellä.

Lisäksi teemme joogaretriitillä hyvinvointiin liittyviä ja luovuutta herätteleviä kirjoitusharjoituksia.

Ohjatun ohjelman lomassa sinulla on mahdollisuus maadoittua luonnossa, rentoutua tai viettää aikaa muiden retriittiläisten kanssa – joogaretriitillä kunnioitamme yhdessä jokaisen omaa tilaa ja yksilöllisiä tarpeita.

Voit halutessasi ottaa mukaan myös piirrustus/maalausvälineet – siltä varalta, että saat inspiraatiota syksyn sävyistä…

Retriittikohde

Majoitumme keskellä kuvankaunista Pohjolan luontoa, jokivarren rannalla olevassa isossa talossa.

Retriittikohde tarjoaa upeat puitteet maadoittumiseen, rauhoittumiseen ja luontoyhteydessä voimaantumiseen.

Talo sijaitsee Inarinjoen törmällä n.70km Inarin kirkonkylältä.

Kokemuksia Annamariyoga retriiteiltä

”Joogaretriitti oli todella kokonaisvaltainen kokemus äänimaailman ja liikkeen yhdistelmänä. Opin autenttisuuden joogaretriitiltä varmuutta, rauhallisuutta ja armollisuutta itselle suhteessa joogaan ja meditaatioon. Joogaretriitillä parasta oli koko tunnelma.”

”Opin joogaretriitillä että joogan ja meditaation voi yhdistää eikä joogaa tarvitse suorittaa.”

”Joogaretriitin paras anti oli kokonaisuus; luovuuden herättäminen ja kirjoittaminen. Joogatunnit olivat nautittavia ja juuri sopivia tähän hetkeen. Kokonaisuudessaan joogaretriitti oli ihana, laadukas ja paljon antava.”

”Parasta joogaretriitillä oli kokemus joogan ja meditaation yhdistämisestä.”

”Anna-Mari osaa upeasti luoda meditaation, joogan ja muun ohjelman kautta retriitille maagisen ja rauhoittavan tunnelman. Feminiinisen energian retriitillä tuntui vahvasti siltä, että sinne saa tulla sellaisena kuin on, ilman arkielämän rooleja. Retriitillä vallitsi vahvasti hyväksyvä ja avoin ilmapiiri ihmisyydelle ja keskeneräisyydelle. Anna-Marin meditaatiot syvensivät suhdetta itseen ja auttoivat rauhoittumaan sen äärelle, mikä oli sillä hetkellä itsessä läsnä ilman tarvetta tuomita ja arvottaa. Lisäksi intuitiivisen kirjoittamisen harjoitukset saivat ajattelemaan luovuutta uudella tavalla ja toivat takaisin kadotettua vapaampaa ja sallivampaa suhdetta kirjoittamiseen ja runouteen. Suosittelen todella lämpimästi Anna-Marin retriittejä, jos haluaa syventää suhdetta itseensä, kaipaa pysähtymistä ja rauhoittumista tai oman elämän arvojen uudelleen pohtimista.”

Info

 • Aika: 21.–25.9.2023
 • Paikka: Angelin kylä, Inari, Lappi
 • Hinta: 699€. Joogaretriitin voi maksaa osissa.
  • hinta sisältää: 8 x jooga– & meditaatioharjoitus), keholliset harjoitukset luonnossa, Uuden kuun rituaali, jakamisen piirit (pihan tulistelupaikalla/laavussa tai mökissä sään mukaan), yhteiset luontoretket lähimaastossa,täysihoito (torstaina illallinen, pe-su aamupala,lounas & illallinen, ma aamupala), 4 x yön majoitus (2hh), petivaatteet & pyyhkeet, 4 x sauna & luonnonkosmetiikan hemmotteluhetket.
  • huom. kyydin Ivalon lentokentältä retriittikohteeseen ja takaisin Ivaloon järjestää talon omistaja Seppo (tila–autossa 8 paikkaa, jos auto on täynnä kyyti on 20€/hlö per suunta. Matkan kesto n.2h/suunta). Jos tulet muuten kuin lentäen, autamme mielellämme kyydin kanssa.
  • lisämaksusta: retki vaskojokivarttapitkin, veneellä joen ylitys vastarannalle, missä vaellus vaaran huipulle 290m korkeuteen josta avautuu upea maisema Lapin luontoa.
  • hinta ei sisällä: matkavakutuusta ja kuljetuksia.
 • joogaopettaja: kokenut joogaretriittien fasilitoija Anna-Mari Pentikäinen (+800h joogaopettajakoulutuksia)
 • Tutustu kuvagalleriaan: täällä
 • Miten paikalle pääsee? Lentämällä Ivaloon/Rovaniemelle. Jos lennät Rovaniemelle, ota bussi Ivaloon josta autokyyti Angeliin. Myös Onnibusilla pääsee suhteellisen  edullisesti pohjoiseen: Hki-Rovaniemi-Ivalo (matkan kesto n.15h, Onnibus tarjoaa matkustamista myös yöllä).
 • Kenelle? Soveltuu kaikentasoisille joogaajille, myös aloittelijat tervetulleita.
 • Mitä mukaan? Sään mukaiset vaatteet, oma joogamatto (yleensä tähän aikaan vuodesta yöllä: +10c – -3c. Päivällä: +10c – +22c).
 • ilmoittautuminen ja kyselyt: [email protected]

Anna-Mari

Embodied joogaa, klassista tantraa, seasonal joogaa ja somaattista eli kehollista liikettä opiskellut liikkeen tutkija, joka löytää rauhan luonnosta, musiikista ja liikkeestä. Anna-Mari on aikaisemmin opsikellut sosiologiaa ja sukuopuolentutkimusta (VTK) ja yhdistääkin näitä elementtejä ainutkertaisesti työssään jooga/kehollisuusopettajana. Tällä hetkellä häntä kiinnostaa työssään erityisesti traumojen hoitaminen kehollisuuden ja liikkeen kautta, ja hän opiskelee parhaillaan integrative somatic trauma therapy –koulutusohjelmassa.

annamariyoga.com

annamariyogaofficial

@annamariyoga (IG)

Anna-Marin ilmainen meditaatioalbumi "Puutarhassa" nyt Spotifyssa

5 Benefits of Pilates – A Fitness Approach for Your Body and Mind
Yoga & träna tillsammans – bygg relationer & höj motivationen
How Yogobe works – get the most out of your subscription
Meditation as a tool for improving mental health

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free