Yogobe terhipalminenindia

Retreat on the River

Date: 4 - 11 January 2020

Location: Bamboo Yoga Retreat on the River, Patnem, Goa, Intia

Instructor: Terhi Palminen

Denna resa
är genomförd!

Hitta fler resor här!

Chevron white

Tietoa retriitistä

Joogaretriitti kauniissa ja rauhallisessa retriittikeskuksessa Talpona-joen rannalla Patnemissa, Goassa. Retriittiohjelmaan kuuluu aamuharjoitus (30min. meditaatio 90 min asanaharjoitus) ja iltapäiväharjoitus 90min. Joka toinen päivä on ohjelmaa myös päivisin: retki maustefarmille, joogafilosofiaa, mala-/dreamcatcher-työpaja, Bollywood-tanssia).

Retriitin majoitus on kauniissa ja hyvin varustelluissa majoissa joen rannalla. Paikasta on helppo päästä käymään alueen upeille rannoille ja läheisiin kyliin ja kaupunkiin. Aamulla ennen harjoitusta on tarjolla hedelmäaamiainen, aamuharjoituksen jälkeen runsas brunssi. Illan hämärtyessä on tarjolla herkullinen buffet-päivällinen.

Terhi ja Myria ovat kokeneita joogaopettajia ja he pystyvät huomioimaan monentasoiset joogan harjoittajat. Harjoitukset ovat monipuolisia, aamuharjoitukset iltapäiväharjoituksia dynaamisempia. Opetuskieli on englanti. Terhi voi tarvittaessa auttaa/ohjata suomeksi ja Myria saksaksi.

Terhi and Myria will quide you through a week of different styles of asana practices and deeply relaxing guiden meditations. We will start the day with a light breakfast before our morning meditation. After meditation there is a asana movement practice with flowy dynamic vinyasa sequences followed by a delicious buffet brunch.

The afternoons we spent relsxing, swimming in the river, going on a bike or boat ride or join one of our workshops such as yoga philosophy, mala bead threading or Bollywood dancing.

As a special treat we take you on a trip to the local spice farm where you can learn about sustainably growing spices and enjoy a lovely thali lunch.

Our afternoon yoga classes take a slower pacee, dominated by restorative practices to guide you into the evening. When the days draws into the end we enjoy a delicious buffet dinner.

Info

 • Aika: 4–11.1.2020
 • Paikka: Bamboo Yoga Retreat on the River, Patnem, Goa, Intia
 • Hinta: 650€–850€
  • 650e (shared), 850e (single)
  • sis. majoitus, ateriat ja ohjelma
 • Opettaja: Terhi Palminen, E-RYT500, Advanced Certified Jivamukti Yoga Teacher & Myria Zanetti
 • Ilmoittautuminen: [email protected] / [email protected]
 • Kyselyt: [email protected]
 • Tarvitaanko aikaisempaa kokemusta? Sopii kaikentasoisille joogeille.
 • Mukaan otettavat välineet? Joogavälineet löytyvät paikan päältä.
Cancer nature therapy yogobe
To live after cancer – nature therapy
Foto magnus keijser ellie yogobe
Meditation as a sacred practice
Photo tania cappelluti yogobe
Self-care strategies for yoga teachers in light of Covid-19 – part 3
Eleonora ramsby herrera photo carla rey christen
Self-care strategies for yoga teachers in light of Covid-19 – part 2

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free