Filosofi small

Infomöte om Ashtanga Yogalärarutbildning

Date: 18 April 2020

Location: Studio Yogansa, Stockholm

Instructor: Anders Asker och Magdalena Potipa

Informationsmöte

Mötet är gratis. Innan mötet håller Anders Asker, en av utbildningens huvudlärare, en Ashtanga Vinyasa yogaklass där du som går på informationsmötet deltar gratis. Klassen börjar kl. 12.30–13.45 och du behöver anmäla dig innan.

På informationsmötet presenterar vi vårt unika utbildningskoncept och svarar på dina frågor. Med denna yogalärarutbildning vill vi flytta fokus från prestation tillbaka till yogans rötter och essens, Oneness. Vi vill lyfta fram yogans ursprungsfilosofi i en modern tappning anpassad till västerländsk livsstil. Vårt mål är att göra yogan och dess visdom tillgänglig för alla som letar efter ett sätt att kombinera personlig utveckling med en professionell yogalärarutbildning.

Utbildningen i sin helhet är en 200h yogalärarutbildning med internationell certifiering och uppfyller alla de krav som Yoga Alliance ställer för en RYT200 certifiering.

Utbildningen består av 3 moduler, totalt 23½ dagar fördelade mellan den 7 juni till den 12 juli. Varje modul är 8 dagar med 6 dagars ledighet mellan modulerna. Med detta upplägg får du som elev möjlighet att smälta intryck och fysiskt återhämta dig vilket underlättar för inlärning.

 • Söndag 7 juni - söndag 14 juni
 • Söndag 21 juni – söndag 28 juni
 • Söndag 5 juli - söndag 12 juli

OBS! Introduktion 7 juni 15:30 – 18.30

För att säkerställa en hög nivå på utbildningen har vi valt att begränsa antalet elever som går hela utbildningen till 14. Under utbildningen undervisar minst två av huvudlärare samtidigt för att se till att alla elever blir sedda utifrån sina personliga förutsättningar.

Praktisk info

 • Datum och tid:
  • Lördag 18e april 2020
  • Kl. 14:00-15:00
 • Plats: Studio Yogansa, Pipersgatan 26, Stockholm
 • Pris: Gratis!
 • Lärare: Anders Asker och Magdalena Potipa
Regnb%c3%a5ge
What is my path cultivating?
Cancer self care sara ivarsson
To live next to cancer – don't forget yourself
Anja blog 3
Låt kroppen röra sig – med Anja Bergh
Exercise to decrease fatique cancer yoga yogobe war on camcer
To live with cancer – Increase intensity to decrease fatigue

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free