11 okt 2018 %28178%29

Global Yoga Rest (50h)

Date: 12 - 14 May 2021

Location: Stockholm, YogaShakti

Instructor: Johanna Hector

Om kursen

Välkommen hem till dig själv!
Global Yoga Rest är en djupdykning i meditation, yoga nidra och restorative yoga. Dessa tekniker ger oss en paus från alla intryck. De är tekniker som tömmer sinnet. De ger oss även en märkbar ökad energi och livslust i det dagliga samt större klarhet, överblick och lugn. Dessa tekniker välkomnar oss alla hem till oss själva!

Vad innehåller workshopen?

Det finns ett antal olika tekniker och filosofier kring både yoga nidra och meditation och de kan alla vara värdefulla och effektiva. I denna workshop går vi igenom flera olika tekniker, deras ursprung, struktur och syfte samt ger dig redskapen att fritt välja och vidareutveckla det som resonerar med dig. Vi uppmuntrar dig att vila, koppla av och känna in vad du har lust att praktisera och dela med dig av. Vi önskar att Global Yoga Rest är en varm guide tillbaka hem till dig själv. Så att din bägare naturligt rinner över och du känner dig inspirerad att dela med dig av dessa tekniker till dina vänner och elever.

Praktisk info

  • Datum: 12 - 14 Maj, 2021
  • Plats: Stockholm, YogaShakti
  • Pris: 12 595 kr inklusive moms
  • Lärare: Johanna Hector
  • Vid anmälan får du litteraturlista, film och ungefärligt schema.

Vem kan delta i workshopen?

Global Yoga Rest passar lärare och pedagoger som vill erbjuda sina klienter redskap för avslappning, meditation och mjuk yoga. Workshopen är även tillgänglig för dig som inte undervisar och helt enkelt vill fördjupa din egen praktisering. Vila och återhämtning är högst relevant för alla människor, avsikten med denna workshop är att ge alla möjlighet att utforska och uppleva olika tekniker för djup vila och närvaro.

Shutterstock 1518950468 %281%29
Yin yoga – balancing the Yin and Yang of yoga 
Tapas discipline yoga satu tumolea yogobe
Find your inner motivation 
Pexels karolina grabowska 4379133 %281%29
New to yoga? 8 helpful tips for beginner yogis
Shutterstock 1470994520 %281%29
Explore the difference between goals and visions

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free