Yoga Games Stockholm

Date: 27 - 29 January 2023

Location: Stockholm

Instructor: Nationella och internationella favoriter

Denna resa
är genomförd!

Hitta fler resor här!

Yoga Games

Yoga Games är tre dagar fyllda med inspirerande klasser, föreläsningar och workshops. Du sätter själv ihop ditt schema och bokar de klasser du vill gå på. Se till att boka i tid då många klasser blir fulla. Yoga Games är en helg att skapa nya kontakter, relationer och nätverka med andra som är intresserade av yoga. Ännu en bonus är vår gratis sal där vi släpper biljetter varje timma till klasser och föreläsningar som är helt gratis!

Ta chansen till en unik upplevelse där internationella och lokala lärare skapar ett magisk schema. Besök även den populära hälsomässan med fantastiska utställare. Detta blir sjunde året i Stockholm och första sedan 2020.

Vårt mål är att visa upp yogans underbara värld till flera människor!

We rise up

Temat för detta event är WE RISE UP! Vilket är exakt vad vi gör, efter tuffa perioder reser vi oss, det är vår natur. Vi har gjort det på yogamattan hundratals och tusentals gånger och på Yoga Games Stockholm gör vi det tillsammans.

Program & Lärare

Vi har fantastiskt line-up nya och gamla lärare som skapar ett dynamiskt schema med stora variation för alla nivåer. För att nämna några nya: Hiro Landazuri delar flitigt populära videos på sin Instagram och han har tidigare varit med både i Köpenhamn, Göteborg och i september i Båstad. Dages Juvelier Keates från New York är något av lärarnas lärare, med enorm kunskap och teknik.

Från Tyskland kommer Jang-Ho Kim en eftertraktad lärare vi försökt boka under fler år. Även graciösa Francesca Golfetto gör premiär för Stockholm. Vi ser även fram emot att välkomna Ulrica Wihlborg Forrest som vänt hem till Sverige efter många år på den internationella yogascenen i Los Angeles.

Från tidigare års populära namn återfinns Rusty Wells, Michael James Wong, Johanna Hector, Ulrica Norberg, Helena Wintre, Emilia Löf Karlsson med många flera.

Hur bokar jag min biljett?

Vid bokning väljer du först vilka dagar du skall gå, i steg två väljer du de klasser du önskar och går vidare med din information samt betalning via kort. Läs gärna genom schemat innan så du vet lite om klasserna och lärarna.

Klasserna är markerade i kategorierna Återhämtande – Fysisk – Talk och Workshop.

När du bokat dina klasser är du garanterad din plats på dem. Efter genomförd bokning får du bokningsbekräftelse/kvitto via mail. Ändringar i ditt schema kan göras i efterhand genom att kontakta oss.

Gratisyogasalen

Under Yoga Games erbjuds även en gratisyogasal. Det går inte att boka biljett dit utan det är först på plats som gäller. Du hämtar din biljett tidigast 60 minuter innan klassen startar. Alla är välkomna även de som inte köpt biljetter. Schema för Gratis yoga släpps ca tre veckor innan eventet. Ta med egen yogamatta.

Biljett till enstaka klasser

Biljetter till enstaka klasser kan köpas på plats i måna av plats och kostar 400 kr per klass under lördag och söndag. Fredagens workshops kostar 700 kr.

Bokning i förväg kan endast göras på hela dagar, då ingår fem klasser per dag.

Viktigt att tänka på är att en hel del klasser kan bli fulla så om man verkligen vill ha plats på någon speciell klass rekommenderar vi att boka i förväg.

Hälsomässan

En stor bonus under Yoga Games lördag och söndag är vår energirika hälsomässa där våra utställare har riktigt bra erbjudande exklusivt för dig. Inga biljetter behövs, helt gratis entré och öppet för allmänheten!

Praktisk information

 • Datum: 27-29 januari
 • Tid: Fredag: 12-19, Lördag 9-19.30, Söndag 8-1830
 • Plats: Münchenbryggeriet, Stockholm
 • Pris:
  • Early Bird – Senast 8 januari 2023
   • Fredag 1200 kr
   • Lördag & Söndag 2450 kr
   • Lördag eller söndag 1590 kr
  • Från 9 januari 2023
   • Fredag 1400 kr
   • Lördag & Söndag 2650 kr
   • Lördag eller söndag 1790 kr
  • OBS: Extrapris för dig som Yogobe-medlem. Ange kod yogobe och du får 15% extra i rabatt på priset.
 • Vad ingår: Beroende på vilket paket du köper ingår fem klasser för lördag och söndag samt två workshops under fredagen. Du kan också i mån av plats köpa enstaka klasser.
 • Att ta med: Yogamatta. Mat finns att köpa på plats.
 • Arrangör: Yoga Games
Meditation as a tool for improving mental health
Yoga from a scientific perspective – for a sustainable body, mind, and community
How does the breath work & benefits of conscious breathing
Salutary qualities of cooling foods on a hot summer's day

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free