Yoga Games Båstad

Date: 23 - 24 September 2023

Location: Hotel Skansen, Båstad

Instructor: Internationella och nationella favoriter

Yoga Games

Upplev kombinationen av Yoga Games fantastiska utbud av yoga med Båstads magiska miljö! Välj ditt egna schema av klasser från ett stort utbud. Några av världens främsta lärare blandas några utvalda svenska i ett väl sammansatt schema som passar alla nivåer.

Utöver yoga erbjuds även meditation, breathwork, kallbad, vandring, jogging och besök på vackra Norrvikens Trädgårdar med chokladprovning.

Eventet görs i samarbete med Hotel Skansen i Båstad där samtliga yogaklasser hålls och Hälsomässan med utställare hittas i hotellets lokaler. Boka in ditt boende på Hotel Skansen för att få den fulla upplevelsen i den perfekta yogabubblan för helgen.

Premiären för Yoga Games i Båstad 2022 kan inte annat än sammanfattas som succé. Vilken känsla och energi som levererades. Det känns därför extra spännande att fortsätta framåt med detta event!

Hotel Skansen

Platsen för livsnjutare! Händelsernas centrum på sommaren, återhämtningens tillhåll på vintern. Med panoramavyer över havet, Bjäresmaker i köket och ett spa som sträcker sig ända upp på taket och 60 meter ut i havet, vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning.

Program, lärare och bokning

Mer information om pris, schema och bokning kommer – så länge, spara datumen i kalendern och se fram emot att delta i Båstad i höst!

Praktisk information

  • Datum: 23-24 september
  • Plats: Hotel Skansen, Båstad
  • Vad ingår: Beroende på vilket paket du köper ingår fem klasser för lördag och söndag samt två workshops under fredagen. Du kan också i mån av plats köpa enstaka klasser.
  • Att ta med: Yogamatta
  • Arrangör: Yoga Games
Meditation as a tool for improving mental health
Yoga from a scientific perspective – for a sustainable body, mind, and community
How does the breath work & benefits of conscious breathing
Salutary qualities of cooling foods on a hot summer's day

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free