Yoga Games Båstad

Date: 15 - 17 November 2024

Location: Hotel Skansen, Båstad

Instructor: Rusty Wells, Matt Giordano, Johanna Hector,Michael James Wong, Lama Chimey mfl

Yoga Games Båstad 2024

Upplev kombinationen av Yoga Games fantastiska utbud av yoga med Båstads magiska miljö! Välj ditt egna schema av klasser från ett stort utbud. Några av världens främsta lärare blandas några utvalda svenska i ett väl sammansatt schema som passar alla nivåer.

Eventet görs i samarbete med Hotel Skansen i Båstad där samtliga yogaklasser hålls och Hälsomässan med utställare hittas i hotellets lokaler. Boka in ditt boende på Hotel Skansen för att få den fulla upplevelsen i den perfekta yogabubblan för helgen.

Hotel Skansen

Platsen för livsnjutare! Händelsernas centrum på sommaren, återhämtningens tillhåll på vintern. Med panoramavyer över havet, Bjäresmaker i köket och ett spa som sträcker sig ända upp på taket och 60 meter ut i havet, vilar här en särskild atmosfär som får dig att lätta en aning.

Program, lärare och bokning – få 15% rabatt på biljettpriset

Ta del av programmet och boka dina biljetter på Yoga Games hemsida! Koden yogobe ger dig 15% rabatt på biljettpriset!

Praktisk information

  • Datum: 15 - 17 november 2024
  • Plats: Hotel Skansen, Båstad
  • Pris: 1200 - 3750 SEK
  • Att ta med: Yogamatta
  • Arrangör: Yoga Games
  • Bokning: Biljetter bokas här – koden yogobe ger 15% rabatt

Om Yoga Games

Yoga Games arrangerar Skandinaviens största Yogaevents. Vi finns i flera städer med olika storlekar på eventen. Allt från tusentals besökare i stora lokaler till mindre nischade events. Vi erbjuder både tillfällen att ses i verkligheten samt online.

Vårt mål är att inspirera till ett mer hälsosamt och levande tillstånd. Detta gör vi genom att erbjuda klasser med fantastiska yogalärare, både svenska och internationella. Vi kombinerar olika stilar av yoga samt föreläsningar och meditationer.

Vi är en positiv kraft som gör vi skillnad för många människor. Genom att våra besökare sprider vidare inspiration på sina yogaklasser, arbetsplatser och i familjer blir ringarna på vattnet vackra och viktiga.

5 Benefits of Pilates – A Fitness Approach for Your Body and Mind
Yoga & träna tillsammans – bygg relationer & höj motivationen
How Yogobe works – get the most out of your subscription
Meditation as a tool for improving mental health

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free