Therése Furudal Hydén

"If not now, when?"

Facts

Speciality: Global Yoga, SUP Yoga, Acro Play & Yogaresor med Ving.

Location: Åre

Website: yogastories.se

Therése har sin bas i Åre och driver företaget Yoga Stories. Hon är en del av Global Yogas utbildningsteam och håller utbildningar, yogaresor samt undervisar på olika event. Hennes klasser kännetecknas av både djup och lätthet, skratt och allvar. Therése har jobbat med gruppträning sedan 2004 varav några år utomlands i Grekland, Spanien och på Cypern, där hon också kom i kontakt med yogan för första gången.

"Som många andra lärde jag först känna den fysiska grenen av yogan, men har idag kommit att bli mer och mer intresserad av yogans andra dimensioner. Jag började hålla klasser långt innan jag förstod vilket djup yogan har. När jag kom i kontakt med Global Yogan 2012 blev jag både förälskad i yogan som träningsform och nyfiken på yogans djup, dess historia och filosofi. Psykologi har alltid fascinerat mig och jag har en drivkraft i att göra mina deltagare medvetna om tankarnas koppling till vårt beteende och vår allmänna hälsa."

Education: Global Yoga 500h licens, som innefattar Global Yoga grundutbildning, Power WS, Yin WS samt Assisteringsåret. Hon är även utbildad inom gravidyoga, Pilates och Core. Therése har studerat folkhälsovetenskap, psykologi med inriktning motion & idrott, kost & näringslära på Karlstad Universitet samt Högskolan i Halmstad.

Yoga & träna tillsammans – bygg relationer & höj motivationen
How Yogobe works – get the most out of your subscription
Retreats & events
Courses & Trainings

”The answers you seek never come when the mind is busy, they come when the mind is still.”

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free