Rebecca Carlowitz

"Yogan ger mig ibland en varm kram, ibland en spark i baken. Jag ser min praktik som en ständig utveckling och resa i min kropp och mitt välbefinnande."

Facts

Speciality: Naprapat, Personlig Träning, Mammamagetränare, Doula, FUR-instruktör.

Location: Stockholm, Södermalm & Bromma

Website: www.ryggomuskler.se

Rebecca är legitimerad naprapat som hjälper patienter med smärtlindring, träning, ergonomi, företagsbehandlingar och akupunktur, oavsett om du är vanlig kontorsmänniska, träningsfreak, gravid eller kroppsarbetare. Hon arbetar idag i egen regi med starkt kvinnofokus på RyggoMuskler. Rebecca är även utbildad doula genom Föda utan Rädsla, vilket hon också är instruktör inom och har kurser i.

Rebecca kom i kontakt med yogan för flera år sedan och har sedan dess kontinuerligt gått, och går, olika utbildningar inom yogans värld. Hon är utbildad Medicinsk Yogalärare på IMY, Ashtangayogalärare med utbildning från Atmajyoti Yoga, där hon även har gått Gravidyogalärarutbildningen. Även yinyogan har fått en stor plats i hennes hjärta och där hon har gått alla 4 moduler hos Magdalena Mecweld.

Utöver naprapatbehandlingar kan du boka Rebecca för konsultationer gällande Föda Utan Rädsla och PT i gravidyoga, yinyoga, MediYoga och akupunktur mot stressrelaterad smärta och ångest.

”Yoga har blivit en form av terapi, ett behov, min lyckliga plats och min sorgliga plats. Yogamattan är en plats av förundran och förståelse. Jag balanseras fysiskt och psykiskt i min praktisering av yoga, oavsett om det är dynamisk ashtanga, meditativ MediYoga eller grundande Yin. Yogan ger mig ibland en varm kram, ibland en spark i baken. Jag ser min praktik som en ständig utveckling och resa i min kropp och mitt välbefinnande. Jag är fri att vara mig i yogan.” - Rebecca Carlowitz

Education: Naprapatutbildning id Svenska Naprapathögskolan - Legitimerad via socialstyrelsen. Instruktör Föda Utan Rädsla genom Susanne Heli. Doulautbildning genom Föda Utan Rädsla med Susanne Heli. Personlig tränarutbildning Stac Professional Steg 1- 2. AKAB akupunktur för utbrändhet och smärta. Dry Needling. Ultraljudsdiagnostik gravidmage Medicinskt Kursforum. Yogalärarutbildning certifierad av Yoga Allicance RYS 200 på Atmajyoti. Atmajyoti Gravidyogalärarutbildning. YinYoga 4 moduler med Magdalena Mecweld. MediYoga IMY.

Yoga & träna tillsammans – bygg relationer & höj motivationen
How Yogobe works – get the most out of your subscription
Retreats & events
Courses & Trainings

”The answers you seek never come when the mind is busy, they come when the mind is still.”

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free