Julia Glutz

“Create the highest, grandest vision possible for your life, because you become what you believe” Begränsa inte dig själv utan tillåt dig att blomma.

Facts

Speciality: Kostrådgivare och personlig tränare

Location: Stockholm/Smögen

Julia Glutz är tvåbarnsmamma, nu gravid med tvillingar, som har rötterna på Västkusten. Hon har alltid rest världen över och inspirerats av kulturer och möten med människor. Alltid i rörelse och alltid på väg framåt. Träningen och rörelse har funnits med henne sedan barnsben och hon kombinerar nu detta med yoga och avslappning. "När jag hittade balansen föll allt liksom på plats. Nu inser jag att jag inte bara kan köra på, kroppen håller inte. Jag vill hålla, det är mitt fokus".

Julia är utbildad låg- och mellanstadielärare, kostrådgivare och personlig tränare. Hon har bland annat kombinerat sena kvällar med kostrådgivning, stojiga gymplalektioner med att coacha målinriktade människor på gymmet och utomhus. Drivet har alltid varit att hjälpa, hjälpa människor att må bra, leva länge och skratta mycket. För henne är det viktigt att vi sår ett frö hos våra barn och skänker dem gåvan av att få röra på sig och glädjas i det.

Följ Julia på Instagram: @juliaglutz

Education: Kostrådgivare via Safe Education. Sockerberoende och Idrottsnutrion via Bergklints Education. Träningsinstruktör och personlig tränare via Safe Education. Låg- och mellanstadielärare på Göteborgs Universitet.

Training with resistance band 
Hur mycket bör man träna?
Retreats & events
Courses & Trainings

”The answers you seek never come when the mind is busy, they come when the mind is still.”

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free