All sessions

Booking for this session is now closed.

Donation class60 MINYoga for Nature

Yinyoga - vatten och jord ūüźĘ

Tuesday 07 February 2023

Expired

11:00 - 12:00 GMT+0

Denna LIVE-klass är till förmån för Världsnaturfonden WWF

About the session

Donation class60 MINLanguage of session
Yoga for NatureEveryone

Donationsklass:

Yinyoga i havssk√∂ldpaddans tecken ‚Äď vatten och jordelementet

Denna klass ingår i Världsnaturfonden WWFs insamlingsevent Yoga for Nature, tillsammans med Yogobe. Var med i Livias insamling för havssköldpaddorna. Bara en av 1.000 havssköldpaddor klarar sig till vuxen ålder. Därför är det extra viktigt att skydda sköldpaddornas ägg och nykläckta ungar, något WWF jobbar med. Insamlingen går bland annat till att skydda deras boplatser och förse strandvakter med resurser och utrustning.

Var med och gör skillnad för havssköldpaddan tillsammans med Livia. Tillsammans ger vi nästa generation en chans att få uppleva ett levande hav med de vackra havssköldpaddorna. Hoppas vi ses på mattan för en härlig yogastund!

Om du inte har ett konto på Yogobe så skapar du det när du bokar din klass, så att du får mejlbekräftelsen med länk till liveklassen. Att skapa ett konto är gratis och de 14 dagar som ingår i en prova på period övergår inte i någon betalning.

Om klassen:
Sköldpadda är ett djur med starka relationer till både vatten och jord vilka sköldpaddan är beroende av för sin överlevnad och livscykel.
Välkommen att tillsammans med mig stretcha kroppen och andas medvetet i denna online yinyogaklass där vi även utforskar stillheten och vilan som vattenelementet står för enligt traditionella kinesiska medicinen och de grundande kvalitéer av stabilitet som elementet jorden erbjuder.
Du behöver inte ha utövat Yinyoga tidigare. Samla ihop så många kuddar och filtar du kan, och om du har ta fram ett par böcker att använda som yogablock.

Vem kan delta i klassen?
Alla är välkomna på klassen.
Du som har en prenumeration på Yogobe har tillgång till klassen kostnadsfritt men vi hoppas att du även vill vara med och hjälpa havssköldpaddorna med en valfri gåva till Livias insamling i Yoga for Nature.
_________________

Var hittar jag denna klass efter att jag bokat?
  • B√∂rja med att boka klassen (se bokningsknapp)
  • Efter att du har slutf√∂rt din bokning hittar du din bokade klass h√∂gst upp i din √∂versikt.
  • Du f√•r √§ven en p√•minnelse per mejl 15 minuter innan klassen startar!
ūü镬† Kan du inte delta den angivna tiden? Boka dig √§nd√•! Alla klasser spelas in och skickas morgonen d√§rp√• till alla som har bokat sig. L√§nken √§r tillg√§nglig i 72 timmar.
___

Date & time of session

Last possible time to book: 07 February 2023 at 10:45 GMT+00:00

Tuesday 07 February 2023 11:00 - 12:00 GMT+0

Equipment

  • Yogablock
  • Filt
  • Bolster
  • Yogamatta

Looking for equipment and props? Visit Yogobe Store

Reserve your spot!

Signups for Yinyoga - vatten och jord ūüźĘ is now closed.