All sessions

Booking for this session is now closed.

Donation class60 MINYoga for Nature

Release and relax ūüźĘ

Wednesday 08 February 2023

Expired

12:00 - 13:00 GMT+0

Denna LIVE-klass är till förmån för Världsnaturfonden WWF

About the session

Donation class60 MINLanguage of session
Yoga for NatureEveryone

Donationsklass: Release and relax

Denna klass ingår i Världsnaturfonden WWFs insamlingsevent Yoga for Nature, tillsammans med Yogobe. Var med i Cecilias insamling för havssköldpaddorna. Bara en av 1.000 havssköldpaddor klarar sig till vuxen ålder. Därför är det extra viktigt att skydda sköldpaddornas ägg och nykläckta ungar, något WWF jobbar med. Insamlingen går bland annat till att skydda deras boplatser och förse strandvakter med resurser och utrustning.

Var med och gör skillnad för havssköldpaddan tillsammans med Cecilia. Tillsammans ger vi nästa generation en chans att få uppleva ett levande hav med de vackra havssköldpaddorna. Hoppas vi ses på mattan för en härlig yogastund!

Om du inte har ett konto på Yogobe så skapar du det när du bokar din klass, så att du får mejlbekräftelsen med länk till liveklassen. Att skapa ett konto är gratis och de 14 dagar som ingår i en prova på period övergår inte i någon betalning.

Om klassen:
En skön klass där du får släppa taget om stress och spänningar i kroppen med mjuka rörelser och andningsövningar. Vi startar med pranayama, andning för att landa i kroppen följt av sköna tillåtande rörelser därefter vila in i stilla yinpositioner.

Yoga med Cecilia Hedström som är en populär och omtyckt lärare med lång erfarenhet. 2017 vann hon priset som Årets barnyogalärare och var då även nominerad till Årets yogalärare. Hon driver yogastudion Yogabolaget i Åkersberga , håller utbildningar och yogaresor med Ving och i egen regi.

Vem kan delta i klassen?
Alla är välkomna på klassen.
Du som har en prenumeration på Yogobe har tillgång till klassen kostnadsfritt men vi hoppas att du även vill vara med och hjälpa havssköldpaddorna med en valfri gåva till Cecilias insamling i Yoga for Nature.
_________________

Var hittar jag denna klass efter att jag bokat?
  • B√∂rja med att boka klassen (se bokningsknapp)
  • Efter att du har slutf√∂rt din bokning hittar du din bokade klass h√∂gst upp i din √∂versikt.
  • Du f√•r √§ven en p√•minnelse per mejl 15 minuter innan klassen startar!
ūü镬† Kan du inte delta den angivna tiden? Boka dig √§nd√•! Alla klasser spelas in och skickas morgonen d√§rp√• till alla som har bokat sig. L√§nken √§r tillg√§nglig i 72 timmar.
___

Date & time of session

Last possible time to book: 08 February 2023 at 11:45 GMT+00:00

Wednesday 08 February 2023 12:00 - 13:00 GMT+0

Equipment

  • Filt
  • Yogamatta

Looking for equipment and props? Visit Yogobe Store

Reserve your spot!

Signups for Release and relax ūüźĘ is now closed.