Conscious Minds 2022

Date: 20 August 2022

Location: Stockholm Stadion

Denna resa
är genomförd!

Hitta fler resor här!

Yogafestival på Stockholm Stadion med Yoga Girl, Young Ho Kim m.fl

– Att få komma hem och göra det här känns såklart speciellt. Att yoga tillsammans med så många ger så mycket tillbaka, säger Rachel Braathen.

Snart fylls Stockholm Stadion med yoga- och wellnessfantaster för att uppleva yoga i arenaformat. Den urbana yogafestivalen Conscious Minds har potential att ge kropp och själ en boost och upplevelse som påverkar många olika sinnen.

Yoga, meditation och livemusik

Festivalen bjuder på en mix av yoga, meditation, inspiration och livemusik samt chansen att utöva yoga tillsammans med Yoga Girl, en av de starkaste yogaprofilerna på den internationella marknaden och författare till bestsellern ”Yoga Girl”.

Med välmående i fokus

Intresset för wellness och utövandet av yoga i olika former växer runtom i världen. Bara i Sverige utövar uppskattningsvis en miljon svenskar någon form av yoga eller meditationsövningar.

Många ser att verktygen som yoga ger bidrar till exempelvis bättre fysiskt välmående, mental hälsa och förbättrad sömnkvalitet.

Unikt och storskaligt

– Vi vill erbjuda något unikt, som inte finns eller har upplevts i storskaligt format tidigare. Bara tanken på att fylla Stockholm Stadion med olika yogaformer, breathwork och meditation i kombination med livemusik ger mig rysningar. Det kommer att bli mäktigt! säger Ingela Nilsson, projektledare och innehållsansvarig för Conscious Minds 2022 och även hon utbildad yogainstruktör.

Tänk yogakonsert

Conscious Minds vänder sig till alla som är intresserade av yoga. Deltagaren får möjlighet att prova på olika yogastilar.

– Det blir en dag där det finns möjlighet att möta likasinnade, där vi får energi och inspiration till att leva mer medvetet. Tänk dig en yogakonsert! säger Ingela.

Instruktörer från hela världen

Programmet har förberetts och planerats minutiöst - allt för att ge deltagarna en oförglömlig upplevelse oavsett om du är nybörjare eller van yogautövare.

Att yoga tillsammans är kraftfullt

Rachel Braathen, eller Yoga Girl, är välkänd inom yogavärlden för sin närvaro och förmåga att ta sig an såväl små grupper som att fylla stora arenor.

– Att få komma hem och göra detta i Stockholm känns såklart speciellt. Jag ser verkligen fram emot att få ge människor en unik upplevelse, att få yoga tillsammans med så många människor samtidigt är kraftfullt och ger så mycket tillbaka, säger Rachel.

Young Ho Kim utlovar inspiration och energi

Bland övriga internationella gäster finns bland andra grundaren av Inside Flow – Young Ho Kim som erövrar yogavärlden med sin kombination av yoga, musik och koreografi.

– Det kommer att bli en magisk upplevelse med inspiration, säger han och lovar att det kommer att bli roligt och ge deltagarna både inspiration och energi.

– Jag ser fram emot att dela den här upplevelsen med deltagarna i Sverige, säger han.

Praktisk info

 • Datum & tid: 20 augusti 2022, kl. 10.30-19.30, insläpp 9.00
 • Plats: Stockholm Stadion
 • Pris: Från 1255 kr inklusive yogamatta. Priserna varierar beroende av kategori.
 • Lärare: Yoga Girl, Young Ho Kim mfl.
 • Konferencier: Agneta Sjödin
 • Vad ingår: Heldagsprogram med yoga, mindfulness, livemusik. Yogamatta, vattenflaska och förvaringspåse ingår i alla biljetter. Vissa biljettkategorier får välfylld goodiebag.
 • Att ta med: Solskydd, kläder efter väder.

Conscious Minds 2022 i korthet

Yogafestivalen äger rum den 20 augusti. Här är delar ur programmet:

 • Yoga tillsammans med några av världens bästa instruktörer allt i kombination till livemusik.
 • Breathwork och meditation
 • Utställningar med det senaste inom hälsa och välmående
 • Underhållning och artister
 • Mat och dryck
 • Workshops.. och mycket mer.

Läs mer och boka här!

Bildtext: Young Ho Kim kommer till Stockholm Stadion i augusti med sin blandning av yoga och musik. Foto: Youngsubi.

Meditation as a tool for improving mental health
Yoga from a scientific perspective – for a sustainable body, mind, and community
How does the breath work & benefits of conscious breathing
Salutary qualities of cooling foods on a hot summer's day

Yoga & work out at home with Yogobe

Create account Try for free