Soulfood2

Soulfood

Datum: 4 - 11 augusti 2018

Plats: Ericeira, Portugal

Instruktör: Eva Christensen

Denna resa
är genomförd!

Hitta fler resor här!

Chevron white

Om reisen

En uke pleie for kropp og sjel, simpelthen fordi du fortjener det!

Denne uken får du nyte myke yoga 2 ganger daglig.  Våre yogaklasser passer for alle. Morgenklasser er myke og dynamiske, med fokus på å bedre bevegelighet, styrke kjernemuskulatur og forbedre balanse. Hver ettermiddag får du nyte yin yoga, som er fantastisk for å senke stressprosesser, bedre søvnkvalitet, optimalisere restitusjon og forbrenning.. Rett og slett en mulighet til å hvile deg i form.

Vi har vår egen kokk som serverer deg næringsrik og nydelige måltider, tilberedt med lokale råvarer, mat som bugner av farger og smak.Vi samles på kjøkkenet et par ettermiddager og lærer mer om juicing og sunn mat.

Masser av tid til å nyte vakre strender, koselig småbyliv, sol og mektig natur. Massaje og ansiktsbehandlinger kan bestilles og vi har vår egen terapeut som tar godt vare på deg.

Unn deg en pause i en travel hverdag, og invester tid til bare deg selv! Til å bli bedre kjent med deg selv gjennom yoga og meditasjon, til å kunne slippe tak, fysisk og mentalt, i det travle og slitsomme,, Og skape rom for nytt! Fylle på med glede, nye opplevelser og inntrykk, ny glød og inspirasjon.

Bli kjent med nye mennesker, prøv nye aktiviteter, vi inviterer deg til å prøve surfing eller standuppaddling med dyktige og inspirerende lærere. Vi lover deg en uke du kan leve lenge på! Masser av magi. glede og inspirasjon!

Dra alene eller ta med en venninne og kom hjem uthvilt, med lave skuldre og nytt overskudd. 

Praktisk informasjon

 • Dato: 4 - 11 augusti 2018
 • Overnattning: Zambujeiro Farm, Ericeira, Portugal
 • Pris: 10 900 NOK
 • Inkludert:
  • Overnatting i dobbeltrom i Zambujeiro Farm
  • Alle fellesaktiviteter, 2 yogaklasser daglig, besøk til vingård
  • Halvpensjon: Frokost hver dag, lunch eller middag.
  • 1 massasje 60 min
 • Ej inkluderat:
  • Fly & transfer i Portugal

Om Eva

Eva har jobbet i treningsbransjen i 27 år. Er gruppetreningsinstruktør, Pilates instruktør, Personlig Trener, og har spesialutdannelse innenfor rehabiliteringstrening, funksjonell trening og trening som smertebehandling. Hun arbeider hver dag for å gi sine kunder og deltakere bedre selvfølelse og forståelse av sin kropp, slik at de kan bære livet sitt med omsorg og respekt for seg selv og sine omgivelser.

Hun har undervist yoga på Sats i 15 år, og har undervist Global Yoga klasser de siste 4 årene. Hun har yoga og pilates utdanning gjennom Sats, og har gjennom mange år søkt inspirasjon ved å delta på ulike workshops og yogaevents. I 2012 tok jeg grunnutdanning og certifiering gjennom Global Yoga og har siden også tatt Global Yoga Power, Yoga Personlig Trener og Global Yoga Yin

Mona yogobe blog
Stå stadigt med sunda värderingar 
Avslappning yogobe blog
Avslappning – en riktig mirakelkur
Jennie yogobe blog
Läkning genom yoga – del 3
Sara hoy yogobe blog
Yoga och forskning med Sara Hoy

Yoga & träna hemma med Yogobe

Skapa konto Prova gratis