Vill du också ha tillgång till vårt videobibliotek?
Logga in Prova gratis
Välkommen till vår blogg

Yoga, träning och hälsoinspiration för dig

Glutenfria dumplings yogobe nillas kitchen recept

Glutenfria dumplings

23 februar 2018 | Av Yogobe

Testa att göra dumplings i helgen! Misströsta inte av den långa listan, det är galet värt det. Receptet på dumplings är av kinesisk stil och kommer från Nilla's Kitchen.

Les hele innlegget.
Utmaning varva ner yoga tra%cc%88ning cecilia gustafsson yogobe

Allt måste inte göras till en utmaning...

22 februar 2018 | Av Cecilia Gustafsson

...Det är OK att göra “vanlig” träning. Skulle så här i tider då det känns som att alla gör långlopp, akrobatiska övningar och sociala experiment, vilja lyfta att allt kanske inte måste göras som utmaningar. Mer, värre, bäst. Tider, längder och bevisbilder. Vad hände med att jogga för att rensa huvudet? Eller göra mjuk yoga för att varva ner och landa i sin kropp och sitt sinne?

Les hele innlegget.
Goda vanor pausa smart jobb yogobe

Det handlar om vanor 

21 februar 2018 | Av Camilla Oldberg

Stillasittande arbete kan som bekant leda till stela muskler och värk i kroppen. Men, detta kan enkelt förebyggas genom nya vanor. Bland annat kan vanliga stretchövningar som du gör i samband med din träning anpassas för att utföras vid skrivbordet.  Läs mer och se till att pausa smart. 

Les hele innlegget.
Forskning yoga lindra mensva%cc%88rk pms yogobe

Yoga kan lindra mensvärk & PMS

20 februar 2018 | Av Yogobe

Vad känns bra när du har pms och mensvärk egentligen? Choklad och att ligga i soffan? Kanske, men forskning visar att yoga istället kan lindra dina symptom. Så testa att ta dig till mattan nästa gång!

Les hele innlegget.
Tapas discipline yoga satu tumolea yogobe

Find your inner motivation 

19 februar 2018 | Av Satu Tuomela

Did you set any intentions for this year, got started, and then got lost on the way? That happens a lot of the time when trying to change our patterns. Therefor I want to inspire you to get back on track through the concept of Tapas, discipline. But what is this and how do we apply it in a good way? Learn more here and get started! 

Les hele innlegget.
Motivation yoga tra%cc%88ning yogobe

Hur hittar jag motivationen till att yoga?

18 februar 2018 | Av Linda Åslev

De kommer att komma. Dagarna när du knappt vill stiga ur sängen. Än mindre ställa dig på yogamattan, eller träna för den delen. Tröttheten tar över, eller latmasken. Oavsett anledning så är det ju inte någon motivationsboost vi upplever. Så hur i hela friden tar vi oss då dit, till mattan, i det läget? 

Les hele innlegget.
Tunnbro%cc%88d recept organicbymommy yogobe

Godaste tunnbrödet

16 februar 2018 | Av Yogobe

Sportlovstider! Oavsett om du reser bort eller stannar hemma –  häng utomhus lite mer, packa picknicken och få frisk luft i lungorna! Här kommer bästa receptet på vägen: glutenfritt tunnbröd från Organic By Mommy.

Les hele innlegget.
Tillbaka till mattan yogobe malin magnusson

Vägen tillbaka till mattan

15 februar 2018 | Av Yogobe

Tänk att något så underbart kan bli svårt? När man av någon anledning hamnat utanför mattan ett tag så kan det faktiskt ta emot att ta fram den igen. Man kanske har haft mycket att göra och sängen eller soffan och TV:n är alltför svåra att slita sig ifrån. Till slut kanske man känner att nu MÅSTE jag komma igång! Och när något sammankopplas med krav så går många gånger lusten förlorad, även om det är saker vi tycker mycket om och mår bra av. Här delar en av våra medlemmar, Malin Magnusson, med sig av om vägen tillbaka till mattan!

Les hele innlegget.
Goda vanor andra chans utmattning yoga yogobe

Ge de goda vanorna en andra chans

14 februar 2018 | Av Yogobe

Rutinerna, de goda vanorna, som vi skulle få till. Som började så bra. Och sen kom något emellan... Många är vi som hamnat där, och tappat det där fina vi påbörjade. En av våra gästbloggare, Emma Holmgren, författare till boken Våga vara rädd – en bok om utmattningssyndrom, vill idag inspirera oss till att hitta det vi mår bra av, inifrån, och låta de goda vanorna få flera chanser om vi faller ur dem. 

Les hele innlegget.
Yoga fo%cc%88rkylning yogobe veronica ja%cc%88derlund

Yoga vid förkylning

13 februar 2018 | Av Veronica "Vevve" Jäderlund

Först kommer julledighetsförkylningen, sedan VAB-ruari, sedan är det vår och du blir kall och det känns som att du blir förkyld hela tiden, att du aldrig får komma igång. Är det okej att yoga vid förkylning, och vad kan du göra för yoga när du är förkyld? Här reder jag ut dina funderingar.

Les hele innlegget.
Viktigt for dig goda vanor nya%cc%8arslo%cc%88fte yoga tra%cc%88ning yogobe

Är det viktigt för dig?

12 februar 2018 | Av Milla Floryd

Svårt att få till rutinerna och de där goda vanorna? Då kanske de inte riktigt kommer därifrån de behöver komma, det vill säga inifrån dig själv, inte från yttre förväntningar. Här får du hjälp på traven att komma på rätt kurs igen. 

Les hele innlegget.
Ro%cc%88dbetssmoothie med hallon yogobe nillas kitchen

Rödbetssmoothie med hallon

09 februar 2018 | Av Yogobe

Mer kärlek åt alla! Nästa vecka är det Alla hjärtans dag, kanske läge att bjuda dig själv och någon kär på något gott och smäktande? Den här smoothien med rödbeta och hallon är söt och god samtidigt som den renar kroppen. En hel måltid och innehåller allt du behöver för att stå dig några timmar. Ta hand om er i februarikylan! Recept från Nilla's Kitchen.

Les hele innlegget.
Vocal sun salutations yoga chanting yogobe

Befria rösten med vocal salutations

08 februar 2018 | Av Ulrica Gulz

Har du testat att ljuda under din yoga? Röstyoga kan hjälpa dig att öppna energikanaler och ge en känsla av befrielse. Kom och testa! På Yoga Games i Stockholm håller jag en gratis drop-in-klass där vi utför solhälsningar med ljud – Vocal Salutations. Läs mer om metoden här!

Les hele innlegget.