Ge bort yoga online

06 December 2017 | By Yogobe

På önskemål från våra medlemmar har vi tagit fram "Yogobe som present". Här kan du läsa hur du gör för att ge yoga och onlineträning till nära och kära!


Har du en vän som du vet skulle uppskatta obegränsad tillgång till 1, 3 eller 12 månader av guidad vägledning och inspiration till hälsa och välmående? Då är Yogobe och vår onlinetjänst den perfekta gåvan. Vi strävar efter att göra yoga och redskap för hållbar hälsa så lätttillgängligt som möjligt för individen.

Gå till YOGOBE STORE och köp Yogobe presentkort – 1, 3 eller 12 månader. 

Du kan ge Yogobe presentkort till alla och får då en unik kod som du får tillsammans med ett gåvokort som du får på e-post från oss i samband med ditt bekräftelsemail kopplat till ditt köp. Din vän har 12 månader på sig att ta del av sin gåva.

Redan medlem eller ej, så här fungerar det: 

  • Är din vän inte medlem så kan uppges koden som kampanjkod när man skapar sitt konto hos Yogobe.
  • Är din vän redan medlem så kan denne uppgradera sitt befintliga konto med kupong-koden under "specialerbjudande" under "Prenumeration" på Min Profil.

PS. Alla instruktioner som du kommer behöva skickas till din mailadress i samband med ditt köp. För vidare information se våra användarvillkor och rubriken Yogobe Presentkort eller kontakta oss på: [email protected]. D.S.

Tack för att du ger Yoga, träning och Yogobe till dem omkring dig!

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]