Tack för en fantastisk helg på Yoga Games

14 May 2014 | By Yogobe

Det blev en lyckad helg med mycket yoga, inspiration och glädje. Det var särskilt roligt att möta alla er medlemmar och kunna inspirera så många till att fortsätta ta med sin kärlek till yogan hem på mattan.


Bilderna i det här inlägget har tyvärr skadats, och har tagits bort.

Några i vårt team, Anna Reynold till vänster, Camilla Bengtsson i mitten och till höger kramar Peter Munteanu om en av våra medlemmar som han tidigare träffat i vårt community på Facebook #BEYOGA365.

Våra nya väskor som delades ut till alla medlemmar var poppis. Här visas de upp av Ingebjørg Vesaas, Peter Munteanu och Guillermo Benitez.

Yogaläraren Guillermo Benitez ledde en härlig klass i "Yoga for Crossfitters". Det blev en hård fysisk klass för våra ben, rygg, armar och höfter. Missade du den? Gå till VIDEOS och välj Guillermo Benitez så kan du yoga med honom hemma.

Den norska programledaren och yogaläraren Vibeke Klemetsen höll en yogaklass i ashtangayoga och var även utställare för sina yoga- och träningskläder: Run & Relax. Läs  mer om kläderna här.

Yogalärarna Milla Floryd, Emma Öberg och Guillermo Benitez tillsammans med vår It-kille Fredrik Gelotte.

I montern bredvid oss stod Pilates Complete med pilatesinstruktörerna Linda Erlandsson och Jasmin Salhi som du snart kan träna med hos oss på Yogobe. Vi är så glada att vi snart kan erbjuda er pilatesklasser hemma i vardagsrummet.

Pilatestjejerna Linda Erlandsson och Jasmin Salhi i rosa tillsammans med Camilla Bengtsson och Anna Reynold.

Ulrika Norberg delade med sig av yogans visdom och fick många att skratta med sin lättsamhet och komiska syn på saker och ting.

Rusty Wells ledde tuffa vinyasa klasser som fick många att svettas rejält.

Peter tillsammans med Simon Krohn, Camilla Oldberg och Anna på bilden till vänster och Leia Dehlin och Ingebjørg Vesaas innan en filmad intervju till höger.

Ännu ett stort tack för en fantastisk helg!

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]