Låt musiken ge dig energi i yogan

27 March 2015 | By Yogobe

Sebastian Wallon Evanne är frisören som bor i både Luleå och Nice och som på sin fritid är världsresenär, yoga och spinninginstruktör. Han rekommenderar varmt att använda musik när vi yogar och han delar här även med sig av sin bästa yoga- och träningslista:

Vad gör du?
Jag heter Sebastian Wallon Evanne, bor i Luleå och i Nice och jobbar som frisör. På min fritid är jag världsresenär, yoga och spinninginstruktör. Jag uppskattar fina människor, saker som är goda att äta, samt musik. Om jag inte får bada bastu fem dagar i veckan blir jag galen.

Vilket är ditt bästa tips för yoga?
Mitt tips är att använda musik när du yogar. Här är en spellista som jag ofta lyssnar på när jag tränar. Jag uppdaterar den med jämna mellanrum.

Spotifylista - SOFTNESS

Har du någon sekvens som du vill dela med dig till YOGOBE?
Här är en några stående positioner som är perfekta att göra utomhus:

yoga_yogobe_outdoor_sebastian_wallon_11. Förlängd sidovinkel utan eller med bindning- öppna för höfter och rygg
2. Triangel- mer öppning kring höfter och ben
yoga_yogobe_outdoor_sebastian_wallon2

3. Halvmåne- integrera balansering
4. Omvänd triangel- fördjupning av öppningen kring rygg, höfter och ben
yoga_yogobe_outdoor_sebastian_wallon3

5. Omvänd halvmåne- fördjupning med integrering av balansering
6. Solglasögon är valfritt

Repetera sekvensen på andra sidan.

Lycka till med din yoga. Med eller utan musik.
Sebastian Wallon Evanne

Detta är den fjärde veckan i temamånaden YOGOBEOUTDOOR tillsammans med Magnus Ringberg i BEYOGA365 som handlar om att peppa dig till att utforska och upptäcka hur du kan integrera en yogaträning med frisk luft, annorlunda underlag och omgivning. Vi hoppas kunna inspirera dig att lämna yogamattan, inomhusmiljön och för en stund testa skogen, sanden, gräset eller en sten som ditt underlag. BEYOGA365 är också en community på Facebook. Gå gärna med i den för att inspirera och bli inspirerad till hållbar hälsa och träning.

Yogobe

Vi skriver, kurerar, skapar och gör vårt yttersta för att inspirera och guida våra läsare och medlemmar till balans och hållbar hälsa. När du saknar kunskap eller material inom ett visst ämne, tveka inte att kontakta oss: [email protected]